Promoțiile lunii Septembrie 2022


Deep Blue™ pentru tine - Promoția PV

 Liniștește-te și răcorește-te luna aceasta cu Deep Blue: ai șansa de a te bucura de până la trei produse GRATUITE!

Între a munci, a te menține în formă și a gestiona diferite sarcini, nu e de mirare că ne întoarcem mereu la ajutorul pe care ni-l conferă uleiurile esențiale zi de zi. Luna aceasta, profită din plin de promoția PV specială, Deep Blue pentru tine, care oferă unul dintre cele mai bine vândute amestecuri exclusive dōTERRA, în diferite versiuni, pentru a oferi corpului tău alinare, senzația de răcorire și sprijinul de care are nevoie.

Cum te califici
Plasează într-o singură comandă una dintre opțiunile de mai jos, în perioada 1-30 septembrie 2022:
150 PV pentru a primi CADOU Batonul Deep Blue™.
200 PV pentru a primi CADOU Batonul Deep Blue™, Unguentul Deep Blue™ & amestecul Deep Blue™ (5 ml). GRATUIT: Produsul Lunii - dōTERRA Rescuer™

GRATUIT: Produsul Lunii – dōTERRA Rescuer™
GRATUIT: Produsul Lunii – dōTERRA Rescuer™

Exclusiv în cadrul Programului de Recompensare a Loialității (LRP)

După o zi de activitate intensă, aplică Amestecul pentru calmarea durerii dōTERRA Rescuer™ pentru o senzație de relaxare.

Primești GRATUIT doTERRA Rescuer cu orice Comandă de Loialitate individuală de cel puțin 125 PV, procesată (până) la data de 15 septembrie 2022.  
informatii produs 


Reducere 10% - Turmeric (15 ml)

Reducere 10% - Turmeric (15 ml)
Reducere 10% - Turmeric (15 ml)

Doar în luna septembrie, ai reducere 10% la Turmeric - un ulei versatil, plin de beneficii.

Datorită calităților sale calde și condimentate, Turmericul reprezintă o adiție plină de savoare în legumele sotate, orez sau supe. Ți-ar plăcea ceva dulce? Infuzează cerealele, frișca sau clătitele cu aroma sa condimentată, subtilă. Oricare gusturi ai avea, bucură-te de o reducere de 10% la Turmeric și pregătește-te să descoperi nenumărate posibilități culinare de a folosi acest ulei în locul condimentelor măcinate.

Sfat de utilizare
Pregătește-ți propriul Ceai de Turmeric amestecând lapte de cocos, apă, miere, ceai și 1-2 picături de ulei esențial de Turmetic.

Reducerea de 10% se reflectă în prețul afișat. Reducerea nu se aplică la comenzile plătite cu Puncte.

Informații produs


Harvest Spice (15 ml) - Ofertă în limita stocului disponibil

Harvest Spice (15 ml) - Ofertă în limita stocului disponibil
Harvest Spice (15 ml) - Ofertă în limita stocului disponibil
 Harvest Spice revine pentru scurt timp!

Acest amestec cald, condimentat și liniștitor combină uleiurile esențiale CPTG™ care ne amintesc de toamnă, inclusiv Cassia, Cuișoare, Eucalipt, Eucalipt, Cedru, Nucșoară și Scorțișoară. Aplicat local, Harvest Spice poate contribui la îmbunătățirea stării de spirit, datorită adaosului de ulei esențial de Eucalipt. În plus, uleiul esențial de Cedru este recunoscut pentru beneficiile de înrădăcinare, perfecte pentru restabilirea echilibrului, atunci când simți că ți-ai pierdut busola interioară.

Informatii produs


Loțiune Aftershave Forest Breeze (100 ml) - Ofertă în limita stocului disponibil

Loțiune Aftershave Forest Breeze (100 ml) - Ofertă în limita stocului disponibil
Loțiune Aftershave Forest Breeze (100 ml) - Ofertă în limita stocului disponibil

Disponibilă la un preț bun, redus!

Învăluie-te în aromele pădurii, odată cu revenirea pe stoc a Loțiunii Aftershave Forest Breeze! Infuzată cu Forest Breeze Amestecul Naturii, un blend creat exclusiv pentru Europa, această loțiune conține uleiurile esențiale de Brad Siberian, Chiparos, Ienupăr, Molid Negru, Portocală Sălbatică, Tămâie și Chimen. Bazată pe o formulă ușoară, care nu îngrașă pielea, crema se absoarbe ușor în piele. Perfectă pentru piele după ras, te ajută să te simți energizat pentru noua zi care te așteaptă.

Reducerea se reflectă în prețul afișat. Reducerea nu se aplică la comenzile plătite cu Puncte.

Informații produs


NOU! Difuzorul dōTERRA Laluz™

NOU! Difuzorul dōTERRA Laluz™
NOU! Difuzorul dōTERRA Laluz™

Acum disponibil pentru vânzarea individuală. Transformă orice spațiu într-o stațiune de lux cu doTERRA Laluz.

Laluz este mai mult decât un difuzor - este o declarație de design modern pentru casa ta. Laluz difuzează până la opt ore în continuu și are trei setări ambientale de lumină pe care le poți adapta dispoziției în care te afli. În plus, cu design-ul său modern este cu siguranță completarea perfectă, plină de stil, a oricărei încăperi din casă.

Informații produs

Vezi video 💎DIAMOND CLUB💎

 💎DIAMOND CLUB💎
In perioada Septembrie - Noiembrie 2022, educatorii Diamond Club vor susține seminarii/prezentări, atat fizic cat si on-line.Pe lângă informații si testarea uleiurilor, exista extra-cadouri pe care oamenii le pot primi dacă se înrolează la aceste seminarii, prin portalul Diamond Club.
Cadouri:
🔔la inrolari de minim 100pv, noul membru primeste Deep blue touch + 50pv (25pv/luna) *daca se proceseaza o comanda LRP de minim 100pv in urmatoarele 2 luni
🔔la inrolari de minim 200pv, noul membru primeste Copaiba si Deep blue touch + 50pv (25pv/luna) *daca se proceseaza o comanda LRP de minim 100pv in urmatoarele 2 luni
🔔la inrolari de minim 400pv noul membru primeste Copaiba si Adaptiv + 50pv (25pv/luna) *daca se proceseaza o comanda LRP de minim 100pv in urmatoarele 2 luni
Ce trebuie sa faci?Ia legatura cu mine pentru a-ti spune cand sunt urmatoarele prezentari (fizice/online)
Înrolarea se va face de educatorul Diamond Club prin portalul Diamond Club (ca sa primeasca cadourile, altfel nu vor primi)
#ObiceiuriEsentiale #obiceiurisanatoase #obiceiurizilnice #diamondclub #DoTerra #doterraeurope #doterraromania #UleiuriEsentiale #inrolaredoterra #inscrieredoterra