Promoțiile lunii Iunie 2022


Promoția 200 pv

Promoție la 200 PV

Bun găsit în noua lună! Iunie vine cu zile lungi și senine, precum și cu o promoție PV cu totul specială, pentru ca tu să te poți bucura acum de două uleiuri doTERRA pe care le găsești rar în oferta noastră. Primești un exemplar din fiecare Ofertă limitată (LTO) când plasezi o singură comandă de cel puțin 200 PV până la data de 30 iunie 2022.

Cum poți câștiga:
Plasează o singură comandă de cel puțin 200 PV în perioada 1-30 iunie 2022 pentru a primi GRATUIT un exemplar din fiecare produs de mai jos:

  • Verbină Exotică (15 ml)
  • Manuka Touch (10 ml)

Pentru mai multe informații, Întrebări & Răspunsuri, reguli și termeni, click pe link-ul de mai jos.

Disponibil pe durata promoției sau până la epuizarea stocului.  
Afla detalii aici. 


 

Difuzorul doTERRA Move & Citrus Spring (15 ml)

 Două produse exclusive în Europa, o combinație minunată

Sărbătorește esența primăverii la orice pas și-n fiecare clipă cu acest duo de produse la ofertă limitată. Oferta conține Citrus Spring, un ulei exclusiv pentru Europa, disponibil doar în această combinație!

Portabil și compact, Difuzorul doTERRA Move a fost creat pentru a te însoți oriunde mergi, inspirându-te cu momente în care simți prezența naturii pe tot parcursul zilei. Completează experiența cu un ulei esențial exclusiv în Europa, Citrust Spring, și poartă cu tine parfumul primăverii, cu ocazia acestui duo special.

Disponibil până la epuizarea stocului. Produs la ofertă limitată. Limita este de 2 produse per comandă.

Difuzorul doTERRA Move

Citrus Spring (15 ml)

Vezi video:


 

dōTERRA™ Cuisine Blends Cooking Collection

 Colecția pentru gătit în ofertă limitată conține trei amestecuri pline de aromele unei selecții unice de uleiuri esențiale CPTG. doTERRA Cuisine Blends vor deveni cu siguranță ingredientele-surpriză din următoarea ta cină cu familia sau petrecere cu prietenii în grădină!

Italian Cuisine Blend (15 ml)
Amestecul pentru bucătăria italiană merge de minune în paste, carne sau salatele.

Mexican Cuisine Blend (15 ml)
Folosește amestecul pentru a condimenta preparatele mexicane, precum tacos, burritos sau nachos!

Tropical Cuisine Blend (15 ml)
Adaugă amestecul tropical în fructele de mare, deserturi sau smoothies.

Disponibil până la epuizarea stocului. Produs la ofertă limitată

Italian Cuisine Blend (15 ml)

Mexican Cuisine Blend (15 ml)

Tropical Cuisine Blend (15 ml) 

Cumpără unul, Donează unul

 doTERRA continuă să ofere pachete cu produse de îngrijire personală refugiaților ucraineni, așa că poți să participi direct la campania noastră Cumpără unul, Donează unul, când adaugi Săpunul de baie revigorant Citrus Bliss™ la următoarea ta comandă...

Pentru toate Săpunurile de baie revigorante Citrus Bliss™ vândute în luna iunie, doTERRA Europe va dona un număr egal de săpunuri către mai multe organizații caritabile care oferă deja pachete de urgență pentru îngrijirea personală a refugiaților aflați în adăposturile din Ucraina și din afara țării. Pe lângă eforturile continue ale doTERRA de a sprijini aceste organizații admirabile, prin contribuția ta la aceste pachete de îngrijire vei putea oferi ajutor celor care se confruntă cu greutăți, pentru a-și susține cele mai elementare nevoi. Într-o perioadă de incertitudine și de mari dificultăți pentru refugiații din Ucraina, sperăm că acest mic gest va aduce un strop de confort și alinare celor aflați la nevoie.

Poți să iei parte la mai multe inițiative și proiecte în derulare și poți dona direct către aceste cauze cu ajutorul acestui link*.

Helping Touch este partener al Consultanților implicați în programul dōTERRA Healing Hands™. Toate donațiile sunt direcționate exclusiv către proiectele de ajutorare a Ucrainei. Sprijinul tău este neprețuit și suntem mișcați de bunăvoința de a contribui la această cauză. Mulțumim pentru că participi.

Cumpără acum

CADOU: Produsul Lunii - Citronella (15 ml) 

CADOU: Produsul Lunii – Citronella (15 ml)
CADOU: Produsul Lunii – Citronella (15 ml)

Exclusiv în cadrul Programului de Recompensare a Loialității (LRP)

Proaspătă, revigorantă și liniștitoare, Citronella este CADOUL pe care îl primești la o singură Comandă de Loialitate (LRP) de cel puțin 125 PV, finalizată (până) la 15 iunie 2022. Descoperă originile și întrebuințările unice ale uleiului esențial de Citronella urmărind videoclipul de mai jos.

Te interesează și mai multe recompense și beneficii LRP? Vezi link-ul de mai jos.

Informații LRP

Vezi video

Detalii produse


Reducere 10% - Piper Roz (5 ml)

Reducere 10% - Piper roz (5 ml)
Reducere 10% - Piper roz (5 ml)

Ușor fructat și condimentat, Piperul Roz este o aromă de senzație care adaugă varietate și profunzime oricărui preparat!

Uleiul esențial de Piper Roz este un substitut încântător pentru piperul negru. Adăugă-l în mâncăruri sărate în locul piperului negru măcinat pentru o nouă interpretare a rețetelor clasice.

Sfat de utilizare
Încearcă să adaugi Piper Roz în apă sau în ceaiul Chai pe care îl prepari în casă pentru a te bucura de o aromă revigorantă!

Reducerea de 10% se reflectă în prețul afișat. Reducerea nu se aplică la comenzile plătite cu puncte.

Detalii produse


Boost LRP: Ultimul pas

 Te-ai înscris în doTERRA în luna (1-15) mai, în cadrul Promoției Boost LRP? În acest caz, acum poți face și ultimul pas: intră în Programul de Recompensare a Loialității și plasează o singură Comandă de Loialitate (LRP) de cel puțin 100 PV, în perioada 1-30 iunie 2022! Pur și simplu finalizează pasul de mai sus pentru a-ți dubla din start punctele pe care le câștigi, de la 10% la 20%! 

Nou produs disponibil – îl poți adăuga pe LRP

 Vești bune! Avem un alt supliment pe care îl poți adăuga pe Comanda de Loialitate (LRP) pentru a economisi, atunci când cumperi un produs doTERRA Lifelong Vitality Pack (Standard sau Vegan) sau un produs doTERRA Daily Nutrient Pack (xEO Mega™ & Microplex VMz™) prin intermediul Programului de Recompensare a Loialității!

Disponibil acum

  • TerraZyme™ - NOU îl poți adăuga!
  • Mito2Max™
  • Deep Blue Polyphenol Complex™
  • PB Assist+™
  • xEO Mega™
  • Microplex VMz™

Poți adăuga până la 3 astfel de produse extra - astfel faci economii, comparativ cu achiziționarea lor individuală. 


NOU! Ață dentară On Guard™

NOU! Ață dentară On Guard™
NOU! Ață dentară On Guard™

Îți prezentăm un produs nou-nouț din gama On Guard™...

Dublu-impregnată cu amestecul de uleiuri esențiale CPTG™, această ață dentară ajută la înlăturarea plăcii bacteriene, contribuind astfel la reducerea cariilor dentare. Pentru cele mai bune rezultate, folosește ața dentară cu o mișcare fermă, dar delicată.

Sfat de utilizare
Folosește-o conform indicațiilor, împreună cu produsele din gama On Guard, pentru a-ți îmbunătăți rutina zilnică de îngrijire.

Detalii produs 


Exclusiv: Zendocrine™ Complex* 

 Exclusiv: Zendocrine™ Complex*
Exclusiv: Zendocrine™ Complex*

Am rezervat un număr limitat de Zendocrine Complex, care este disponibil acum doar în ofertă limitată, atunci când cumperi dōTERRA Lifelong Vitality Pack™ (varianta Standard sau Vegană) sau Daily Nutrient Pack, prin Programul de Recompensare a Loialității.

Beneficiile produsului doTERRA Zendocrine Complex

  • Conține un amestec exclusiv de extracte din alimente integrale, cu o formulă concepută pentru a fi administrată cu ajutorul unui sistem patentat de eliberare a enzimelor.
  • Un format ușor de folosit și ingerabil al popularului Amestec pentru repornire Zendocrine™.

*Acest produs poate fi cumpărat la preț întreg dacă este adăugat la Comanda de Loialitate (LRP), fiind disponibil doar în cadrul Programului de Recompensare a Loialității (LRP) dōTERRA Lifelong Vitality Pack™, atunci când cumperi dōTERRA Lifelong Vitality Pack™ (Standard sau Vegan) sau Daily Nutrient Pack. O limită de 1 articol Zendocrine Complex per cont pe lună se aplică acestei promoții. Nu se va aplica nicio reducere. Acest articol nu face parte din programul "Customise & Save / Personalizează & Salvează ", însă va fi luat în calcul ca un produs suplimentar adăugat în maximum 3 exemplare, atunci când participi la respectivul stimulent.

Află mai multe despre beneficiile LRP folosind link-ul următor:

Info LRP

Detalii produs  


Produse indispensabile dōTERRA Citrus Bloom™!

Produse indispensabile dōTERRA Citrus Bloom™!
Produse indispensabile dōTERRA Citrus Bloom™!

Produsele esențiale pentru îngrijirea corporală din gama dōTERRA Citrus Bloom™ au revenit datorită cererii crescute - poți să-ți refaci stocul.

De la săpunul spumant și recipientul dozator la deodorantul și loțiunea de lux, te poți bucura de un răsfăț total al pielii!

Săpun spumant pentru mâini dōTERRA Citrus Bloom™
Oferă-le mâinilor tale un parfum plăcut de citrice și flori proaspăt culese. Disponibil împreună cu recipientul dozator decorativ, inclus.

Loțiune de mâini și corp dōTERRA Citrus Bloom™ (200 ml)
Cu un parfum ușor, această loțiune susține o piele fină, cu aspect sănătos și mătăsos.

Deodorant dōTERRA Infuzat cu dōTERRA Citrus Bloom™
Un plus de încredere pentru întreaga zi. tât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Disponibil până la epuizarea stocului. Produse în ofertă limitată disponibile doar pentru vânzarea individuală. 


NOU dōTERRA tōgether™ Kit

NOU dōTERRA tōgether™ Kit
NOU dōTERRA tōgether™ Kit

Introducem dōTERRA tōgether™ Kit - nou și permanent în Europa! Indiferent unde ești, transformă orice mediu într-un spațiu mai bun. doTERRA together Kit a fost creat pentru a aduce oamenii împreună prin puterea naturii. Împărtășește darul prețios al Naturii Mamă, uleiurile esențiale, pentru a te ajuta să creezi un spațiu mai bun în jurul tău. Conținutul acestui pachetul reprezintă tot ceea ce ai nevoie pentru a transforma orice spațiu profesional, public sau comun într-un paradis al uleiurilor esențiale. 

Poți fi printre primii care se bucură de noul dōTERRA Laluz™ Diffuser*, care va fi lansat în curând în Europa, și care momentan este disponibil exclusiv în cadrul kit-ului. Creează și împărtășește atmosfera pe care o dorești în jurul tău, cu ajutorul doTERRA together Kit. 

Pachetul conține Sticluțe de 15 ml de Levănțică, Mentă, Lămâie, On Guard™, Eucalipt, Lămâiță, Portocală Sălbatică, Mandarină Verde, doTERRA Adaptiv™, doTERRA Balance™ și doTERRA Motivate™ (5 ml), Ghidul doTERRA Essentials, o Cutie de lemn gravată cu logoul doTERRA și un Difuzor doTERRA Laluz. 

Împachetat într-o frumoasă cutie reutilizabilă, kit-ul conține și un cartonaș cu sugestii de amestecuri ușor de urmat, gândit ca o sursă de inspirație pentru noi combinații de uleiuri, atât pentru tine cât și pentru cei din jur.  Disponibil atât în versiunea standard*, cât și în cea de pachet de înscriere. *Difuzorul doTERRA Laluz va fi disponibil pentru a fi achiziționat individual, la o dată ulterioară.


Prietenii și familia sărbătoresc în această perioadă evenimente religioase și culturale importante, așa că ne îndreptăm atenția înspre Neshama și semnificația sa puternică de-a lungul generațiilor.

Multe uleiurile esențiale alese din cadrul Amestecului pentru Suflet Neshama au fost considerate sacre și menționate în scrierile antice, fiind folosite și atunci, ca și acum, pentru a ne conecta cu sinele, într-un mod mai profund. În momentele dificile, aplicarea amestecului Neshama poate acționa ca un memento al conexiunii intime între suflet și lume și al vindecării care va veni cu timpul.

Disponibil până la epuizarea stocului. Produs în ofertă limitată. 

Detalii produs


 Diamond Club

 🌎 DIAMOND CLUB: primesti cadouri aditionale la inscrierea ca nou client dar printr-un link dedicat (intreaba-ma):
- comanzi intre 100 si 199PV si primesti Wild Orange 15ml.
- comanzi intre 200 si 399PV si primesti Wild Orange 15ml si Copaiba 15ml. 
- comanzi de minim 400 PV si primesti Copaiba 15ml si Adaptiv 15ml