Zengest /Digestzen - suport pentru functia digestiva

17.07.2020
O sinergie extraordinară pentru echilibrarea sistemului digestiv și pe plan secundar respirator: Zengest. Și-a schimbat și acesta numele din DigestZen în Zengest pe piața europeană.

Amestecul DigestZen/Zengest este bine cunoscut pentru abilitatea sa de a ajuta la digestie, calma tulburarea ocazionala a stomacului si de a mentine sanatatea digestiva. 

DigestTab, DigestZen, ZenGest - doTerra Uleiuri Esentiale / Essential Oils
DigestTab, DigestZen, ZenGest - doTerra Uleiuri Esentiale / Essential Oils
Acest amestec unic contine Ghimbir, Fenicul si Coriandru pentru a alina disconfortul ocazional de stomac, incluzand răul de mișcare si indigestie, în timp ce Menta, Tarhonul, Anason și Caraila ajută la digestie și ajută la menținerea unui tract gastro-intestinal sănătos.


DigestZen este un minunat când aveți probleme de aproape orice natură a aparatului digestiv, fiind sigur și eficient. Conține uleiuri esențiale extrase din: Semințe de anason, mentă (planta), rhizom / rădăcină de ghimbir, semințe de carailă, semințe de coriandru,tarhon (planta) și uleiuri esențiale de semințe de fenicul. 

Moduri de utilizare: aromatic, topic, intern. 

Proprietăți: Amestec de uleiuri ce ajută la ameliorarea funcțiilor digestive, echilibrând și calmând multe afecțiuni ale sistemului digestiv. 

Video oficial doTerra despre acest amestec:  

Si acest blend se gaseste intr-o gama variata de produse: 


1) Zengest ulei pur la 15 ml 

2) Digestzen touch (uleiul Zengest deja diluat cu ulei fractionat de cococs gata de aplicat) 

3) Digestzen capsule moi 

4) DigestTab 

Idei utilizări pentru Digestzen/Zengest: 

1. Îmblânziți o burtică. Frecați pe burtica copilului când au o durere ocazională de burtă. Aplicați înainte de culcare și îi va ajuta să și doarmă liniștiți! Diluați 1 picătură de DigestZen împreună cu ulei de nucă de cocos fracționat și masați burtica copilului când acesta este deranjat.

2. Moo Moo...Boo Boo. Încercați să luați o capsulă Veggie umplută cu DigestZen când aveți prea multe produse lactate în stomac. 

3. Amicul unui marinar. Pentru o experiență minunată de croazieră asigurați-vă că aduceți cu dvs. DigestZen. Acele bufete unde mâncați cât doriți sunt greu de refuzat și DigestZen vă va ajuta să mențineți un echilibru la stomacul dvs.!

4. Peste râuri și prin păduri. Excursiile lungi cu mașina sunt bune pentru relațiile de familie. Nu lăsați ca acele drumuri șerpuite să vă strice experiența! Încercați să disperați DigestZen din când în când în mașină pentru a menține calm stomacul fiecăruia. 

5. Un ajutor în vacanță. După un mare festin de vacanță, masați DigestZen pe stomac după mesele bogate pentru a ajuta digestia. 

6. Turbulențe la orizont. Zborul către noile destinații este plăcere dar de multe ori turbulențele pot însemna probleme de stomac. Când călătoriți cu avionul asigurați-vă că aveți cu dvs. DigestZen. 

7. Loviți tensiunea și presiunea. DigestZen ajută cu siguranță la calmarea unui stomac deranjat, dar poate de asemenea fii aplicat pe tâmple pentru a ajuta la ameliorarea tensiunii și presiunii sinusurilor. 

8. Prietenul unei persoane ocupate. Când devenim prea ocupați, deseori dieta noastră suferă. Optăm pentru a mânca noaptea târziu, mai rapid decât fast-food, sărim peste mese, răsfăț și multe altele. Dacă programul dvs. agitat se transformă într-o digestie agitată, încercați DigestZen. 

9. Mâncăruri grase, stomac supărat. Mâncarea de la cantine de obicei conține grăsimi care pot cauza disconfort. Fiți preventivi prin a lua o capsulă Veggie plină cu câteva picături de DigestZen înainte de a pune piciorul în cantină. 

10. Copii nu ar lua o capsulă de DigestZen? Pentru menține lucrurile în mișcare, puneți 1 picătură de DigestZen în apa de baie a copilului dvs. și sprijiniți digestia sănătoasă. 

11. O gardă a regularității. Data viitoare când simțiți acid la stomac sau aveți sentiment de indigestie, ajutați să stați confortabil și regulat prin adăugarea zilnică a unei picături de DigestZen la apă sau orez sau lapte de soia. 

12. Un excelent neutralizant. Utilizați 1-2 picături la 120-180 ml de apă ca și apă de gură seara dacă ați mâncat ceva cu mirosuri puternice precum usturoi, ceapă, curry și altele. Dacă vă place gustul lemnului dulce negru, veți iubi gustul DigestZen deoarece conține ulei esențial de fenicul. 

13. Fără griji la carnaval. Prima dată o prăjitură mai apoi o tură în cești de ceai rotitoare. Asigurați-vă că aveți la dvs. DigestZen ca să vă puteți distra alături de familie! 

14. Livrare la domiciliu? Luați DigestZen. Acest amestec digestiv va calma chiar și cea mai tare combinație pe care localul de livrare preferat îl poate livra. 

15. Ușurare în caz de restaurant nefamiliar. Când călătoriți sau vă aventurați la un restaurant nefamiliar, puteți avea ușor dureri digestive. Preveniți disconfortul luând DigestZen într-o capsulă vegetală.