Un nou produs - Uleiul esential Celery Seed (Seminte de telina)

13.07.2020
Ulei esential seminte de telina, Celery Seed doTerra
Ulei esential seminte de telina, Celery Seed doTerra

Uleiul esential din Seminte de telina (Celery Seed) este un ulei nou, ce a fost disponibil doar in kitul de conventie si va fi disponibil individual din luna august. 

Dr Hill a prezentat acest ulei in conventia online si am fost impresionata de informatiile pe care ni le-a transmis astfel incat am achizitionat cu nerabdare kitul atunci cand a fost disponibil prima data, luna trecuta. 

Uleiul esential din seminte de telina este un ulei esential excelent pentru tulburari digestive, care va poate ajuta daca va confruntati cu aceste probleme.

- Sustine activitatea antioxidanta sanatoasa

- Sustine functia cardiovasculara

- Sustine un metabolism sanatos

- Sustine sanatatea orala sanatoasa atat pentru pentru gingii cat si pentru dinti

- Calmeaza sistemul nervos

- Sustine un raspuns imun sanatos, precum si o functie pulmonara si respiratorie sanatoasa


Am invatat cateva protocoale uimitoare la conventie pentru uleiul esential de seminte de telina.

1) Suport digestiv

Uleiul esential din seminte de telina imbunatateste procesul de aparare al mucoaselor pentru a proteja impotriva descompunerii tesuturilor mucoase si digestive. Deci, practic, ajuta la scaderea productiei de acid gastric care duce la disconfort si daune la multe persoane.

Adaugati 2-3 picaturi in bautura preferata de dimineata sau de seara.

2) Sprijin imunitar 

Uleiul esential din seminte de telina sprijina apararea naturala a corpului si promoveaza un sistem digestiv sanatos. Acest protocol ajuta la curatarea intestinului si la calmarea si confortul tesuturilor stomacului.

Adaugati 2-3 picaturi de ulei esential din seminte de telina intr-o capsula vegetala si luati atat dimineata cat si seara. Puteti adauga lemongrass, busuioc sau oregano, dupa cum este necesar (2-3 picaturi din amestec in capsula vegetala).

3) Sprijina tractul urinar

Uleiul esential din seminte de telina este un sprijin minunat pentru rinichi si vezica.

Adaugati 1-3 picaturi dintr-un amestec din parti egale de ulei esential de seminte de telina (celery seed) si ienupar (juniper berry). Puteti inlocui uleiul din ienupar cu ulei esential de scortisoara (cinnamon bark) in aceeasi combinatie.