Uleiuri esentiale pentru Sarbatorile de Iarna

15.11.2020

Holiday Joy

Umpleţi-vă casa cu aroma îmbietoare a amestecului de uleiuri esenţiale Holiday Joy (Bucurie de sărbători). Aroma caldă şi dulce a amestecului Holiday Joy creează un mediu primitor pentru întâlnirile de sărbători. Acest amestec brevetat combină aromele de portocală sălbatică, scorţişoară, nucşoară şi cuişoare cu mirosul proaspăt şi diafan de brad siberian şi brad Duglas, creând un amestec de uleiuri esenţiale care este o tradiţie de Crăciun dōTERRA.

Mod de utilizare:

• Aplicaţi pe articole de îmbrăcăminte, paltoane şi eşarfe pentru a vă menţine energia în timpul cumpărăturilor de sărbători. 

• Pulverizaţi pe pomul de Crăciun, ghirlande sau coroniţe pentru o aromă proaspătă specifică sărbătorilor de iarnă. 

• Adăugaţi una sau două picături într-un potpourri făcut acasă, împachetaţi-l într-o pungă decorativă transparentă şi oferiţi-l cadou la petrecerea de sărbători.

 Instructiuni de utilizare:

Difuzare: puneţi trei sau patru picături în difuzorul ales. 

Uz extern: pentru masaj, amestecaţi 5 picături cu 10 ml ulei cărăuş. 

Pentru baie, amestecaţi 5 picături cu 5 ml ulei cărăuş. 

Pentru parfumare, amestecaţi 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuş.

Compoziţie:

uleiuri esenţiale de brad siberian, portocală sălbatică, muguri de Eugenia caryophyllata (cuişoare), scorţişoară, Cassia, brad Duglas, nucşoară şi extract de vanilie.

Descrierea aromei: iute, caldă, dulce, proaspătă
 
Beneficii principale: Îmbunătăţeşte starea de spirit şi stimulează simţurile


 

Holiday Peace

Sărbătorile sunt o perioadă pentru familie dar și o contemplare liniștită pe măsură ce luați în considerare binecuvântările vieții voastre. Descoperiți baza stabilitatii dvs. emotionale în tonurile delicate ale Holiday Peace, cu aromele calme ale celor trei brazi - Siberieni, Douglas și Himalaya - completate de Grapefruit, Frankincense și Vetiver. Îmbrățișează aroma liniștitoare a acestor uleiuri de brad, care amintește de tradițiile de iarnă. Holiday Peace vă va ajuta să găsiți calmul în timpul sezonului de vacanță aglomerat. Difuzati Holiday Pace sau aplicați in zona punctelor de puls în timpul întâlnirilor de familie și pregătirii de vacanță pentru a menține atmosfera liniștită și veselă. Combinația armonioasă a Holiday Peace vă va ajuta să aduceți un sentiment de liniște și seninatate in casa dvs. în timpul sărbătorilor.


Mod de utilizare: 

• Difuzati pentru a îmbunătăți starea de spirit și a crea o atmosferă senină în timpul sezonului de vacanță aglomerat 

• Aplicați una până la două picături într-un dolomit sau un ornament de lut pentru a adăuga nuanța spiritului festiv în casă 

• Creați un spray cu câteva picături de Holiday Peace și pulverizați în aer pentru un decor de vacanță cu parfum de pădure. 

Compoziţie: Uleiuri esentiale de Brad siberian, coajă de Grapefruit, Brad Douglas, Brad Himalayan, Tămaie, rădăcina de Vetiver 

Descriere aromei: Rășinos, proaspat, citric, lemnos. 

Beneficii principale: 

• Calmează și linisteste, creează o dispoziție de sărbătoare 

• Curăță și împrospătează aerul 

• Adăugă o aromă de vacanță liniștită în orice cameră sau în mediul înconjurător