TerraZyme doTerra - enzime digestive

22.03.2021
 

Complexul de Enzime digestive DigestZen TerraZyme® reprezintă un amestec de enzime alimentare complete care ajută digestia proteinelor, grăsimilor, carbohidraților complexi, zaharuri și fibrelor pe care le găsim în mâncarea gătită, conservată sau procesată.

Combinația puternică de enzime digestive găsite în DigestZen TerraZyme sprijină producția constantă a organismului de enzime critice pentru funcțiile biochimice sănătoase, incluzând digestia sanatoasă a nutrienților alimentari și metabolizarea energiei celulare.

Descriere

Enzimele sunt proteine ​​specializate care funcționează ca și catalizatori în aproape toate funcțiile celulare și reacțiile chimice din organism. Enzimele joacă un rol esențial în creștere, vindecare și reproducere. Ele sunt necesare pentru respirație, gândire, funcția imună, reglarea hormonilor, detoxifiere și mii de alte funcții biochimice. Enzimele sunt, de asemenea, necesare pentru digerarea nutrienților alimentari și pentru transformarea nutrienților în energie celulară.

Enzimele pot proveni din interiorul și din exteriorul corpului.

Enzimele endogene sunt produse în organism și pot fi clasificate ca enzime metabolice și enzime digestive.

Enzimele metabolice sunt active în sânge, țesuturi și organe.

Enzimele digestive sunt excretate de ficat și pancreas și ajută organismul să transforme alimentele în nutrienți utilizabili.

Enzimele exogene sunt enzime originare în afara corpului și sunt clasificate ca enzime alimentare.

Enzimele alimentare se găsesc în alimentele neprelucrate și ajută la descompunerea nutrienților în timpul digestiei.

Capacitatea organismului de a produce în mod constant enzime metabolice și digestive este limitată de disponibilitatea materiei prime și capacitatea de producție. Dacă dietele noastre nu includ suficiente enzime alimentare pentru a descompune alimentele pe care le consumăm, resursele enzimatice endogene ale corpului nostru trebuie direcționate spre producerea de enzime digestive pentru a accelera conversia alimentelor în nutrienți biologici disponibili.

Nevoia constantă a organismului de a produce enzime digestive poate duce la scăderea nivelurilor de enzime metabolice care sunt esențiale pentru sănătatea optimă și funcția celulară. Un exemplu de enzimă metabolică importantă este superoxid dismutaza (SOD), care protejează celulele de moleculele de radicali liberi.

Enzimele metabolice sunt, de asemenea, necesare pentru producerea de energie, creșterea și repararea țesuturilor și gestionarea deșeurilor toxice. Când mâncăm alimente bogate în enzime alimentare, corpurile noastre pot folosi mai puține resurse pentru a produce enzime digestive și au mai multă capacitate de a crea niveluri optime de enzime metabolice.

Instrucțiunile de utilizare

*Luați una până la trei capsule vegetale moi mese pe parcursul zilei.

*Dacă masa include multă hrană proaspătă, luați o capsulă.

*Dacă mâncarea include alimente foarte bine preparate, gătite sau produse alimentare despre care se cunoaște că cauzează disconfort gastro intentinal specific, luați două sau trei capsule cu masă.

Măsuri de precauție

Unii oameni pot întâmpina schimbări în funcționalitatea digestiei atunci când încep să utilizeze suplimente cu enzime. Pentru majoritatea oamenilor, aceste simptome sunt ușoare și ar trebui să dispară după câteva zile. Femeile gravide sau care alăptează și persoanele cu afecțiuni medicale cunoscute ar trebui să se consulte cu un medic înainte de utilizare. Nu conțin grâu sau produse lactate. Nu conțin ingrediente fabricate din produse de origine animală.

Beneficii primare

  • Sprijină digestia și ajută la metabolizarea sănătoasă a alimentelor procesate cu deficit de enzime
  • Sprijină conversia nutrienților alimentari în energia celulară
  • Promovează confortul gastrointestinal și toleranța alimentară
  • Sprijină producția sănătoasă de enzime metabolice
  • Reprezinta un amestec de 10 enzime active integrale
  • Conțin mentă, ghimbir și chimen
  • Ambalate sub forma de capsulele vegetale care nu conțin lactoză de sodiu (90 cps/cutie)
  • Sigur și eficient

sursa: www.doterra.com; www.viataesentialaby.monicagorea.ro