Produse pentru bebelusi

07.09.2020
De ziua copilului (1 iunie 2020) doTerra a lansat gama baby!

doTERRA BABY COLLECTION 

Îmbogățită cu uleiuri esențiale, colecția pentru bebeluși doTERRA pune la dispoziția părinților un mod simplu și delicat de a curăța, hidrata și proteja pielea moale a bebelușilor.

Crema pentru eritem fesier doTERRA se întinde cu ușurință pe pielea delicată, pentru a contribui la tratarea, calmarea și prevenirea eritemului fesier. 

Gelul de baie pentru păr și corp pentru bebeluși doTERRA este alegerea sigură și eficace pentru baia bebelușului tău, de la creștet până la degețele. 

🤱Cremă pentru eritem fesier dōTERRA

 PRINCIPALELE INGREDIENTE ȘI BENEFICII:

 • Untul crud de shea Muyao est-african poate contribui la hidratarea pielii. 

• Uleiurile esențiale CPTG™ de levănțică, morcov (sămânță) și melaleuca contribuie la calmarea și menținerea aspectului sănătos al pielii. 

• Se absoarbe cu ușurință în pielea delicată, pentru a contribui la tratarea, calmarea și prevenirea eritemului fesier. 

• Conceput cu grijă pentru pielea sensibilă a bebelușilor. 

DESCRIEREA PRODUSULUI:

Sigură și eficace, crema pentru eritem fesier dōTERRA se întinde cu ușurință pe pielea delicată, pentru a contribui la tratarea calmarea și prevenirea eritemului fesier. Îmbogățită cu un amestec unic de uleiuri esențiale CPTG™ de levănțică, morcov (sămânță) și melaleuca, crema pentru eritem fesier dōTERRA contribuie la calmarea și menținerea aspectului sănătos al pielii. În plus, untul de shea Muyao deosebit de hrănitor contribuie la hidratarea pielii, lăsând-o moale și catifelată. Protejează-i pe cei mici cu această cremă delicată, concepută în mod specific pentru pielea delicată a bebelușului. 

INDICAŢII DE UTILIZARE:

Schimbă imediat scutecele ude sau murdare; curăță zona scutecului și las-o să se usuce; aplică crema liber la fiecare schimbare a scutecului.

PRECAUŢII:
Doar pentru uz extern.

A se evita contactul cu ochii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la o temperatură cuprinsă între 20 și 25 grade C. A nu se utiliza dacă sigiliul de calitate nu este intact. 

INGREDIENTE:

Trigliceride ale acidului caprilic/capric, oxid de zinc, ulei de Simmondsia Chinensis (jojoba) (sămânță), ceară de albine (Cera Alba), unt de shea (Butyrospermum parkii), oleozomi de Carthamus Tinctorius (șofran), apă (Aqua), caprilil glicol, Ulei de Lavandula angustifolia (Levănțică), ulei de Daucus Carota Sativa (morcov) (sămânță), gluconolactonă, benzoat de sodiu, ulei de Melaleuca Alternifolia (arbore de ceai) (frunză), linalool, limonen.


🤱Gel de baie pentru păr și corp pentru bebeluși dōTERRA 

PRINCIPALELE INGREDIENTE ȘI BENEFICII: 

• Conține un amestec calmant de extract de vanilie și uleiuri esențiale CPTG™ de levănțică și mușețel roman. 

• Untul crud de shea Muyao est-african contribuie la hidratarea pielii în profunzime.

• Ingredientele simple și delicate curăță fără să altereze echilibrul natural al pielii. 

• Fără lacrimi. 

DESCRIEREA PRODUSULUI:

Gelul de baie pentru păr și corp pentru bebeluși dōTERRA este alegerea sigură și eficace pentru baia bebelușului tău, de la creștet și până la degețele. Formula spumantă fără lacrimi combină ingrediente simple și delicate, care hrănesc și hidratează pielea chiar și după clătire. Amestecul calmant de extract de vanilie și uleiuri esențiale CPTG™ de levănțică și mușețel roman lasă un parfum delicat de nou-născut pe pielea bebelușilor, dar și a copiilor mai mari. Prevăzut cu pompă dozatoare practică și simplu de utilizat, gelul de baie pentru păr și corp pentru bebeluși dōTERRA facilitează momentul îmbăierii, lăsând mai mult timp pentru joacă.

INDICAŢII DE UTILIZARE:

Pompează de câteva ori în mâini sau pe o lavetă de baie și aplică pe păr și corp. Formează spumă și clătește bine. Suficient de delicat pentru un uz zilnic. 

PRECAUŢII:

Doar pentru uz extern. Dacă apare o iritație a pielii, întrerupe utilizarea. A se utiliza exclusiv sub supravegherea unui adult. 

INGREDIENTE:

Apă (Aqua),hidroxipropilsulfonat-laurilglicozide de sodiu, glucozidă caprililică/caprilică, glicerină, alcool de fenetil, extract de Pyrus Malus (măr) (fruct), clorură de sodiu, acid caprilhidroxamic, fitat de sodiu, Ulei de Lavandula angustifolia (Levănțică), ulei de Anthemis nobilis (floare), acid citric, extract de Vanilla Planifolia (fruct), unt de shea (Butyrospermum parkii), Linalool, Limonen. 

Urmareste videoclipul: