Oferte la cadourile de sezon - Craciun 2021

04.11.2021
Cadouri de Craciun doTerra
Cadouri de Craciun doTerra

Întâmpină luna noiembrie cu noile oferte, lansate acum: cadourile de sezon! Lasă-te purtat de spiritul sărbătorilor când cauți cadourile ideale pentru fiecare din lista ta. Disponibil acum pentru o perioadă limitată sau până la epuizarea stocului. În acest an, suntem încântați să readucem câteva dintre cadourile tale preferate de sezon, alături de noi daruri cu parfum festiv. Gama de produse din luna noiembrie te așteaptă acum! 

Aroma-umidificator Dawn™

Umidificatorul și difuzorul de arome doTERRA Dawn™ este conceput pentru a crea nivelul optim de confort în orice încăpere. Cu ajutorul modului inteligent "somn", acum poți menține nivelul de umiditate ideal pe tot parcursul nopții. Pregătește mediul perfect pentru un somn odihnitor, pentru tine și familia ta!

Caracteristicile produselor

 • Se reglează automat pentru a menține cel mai confortabil nivel de umiditate pe parcursul nopții, totul într-un mod extrem de silențios.
 • Difuzează încontinuu până la 22 de ore.
 • Se dezasamblează ușor pentru curățare.
 • Adaugi apă și uleiuri esențiale fără să fie nevoie să scoți vreun capac.
 • Nivel de zgomot redus.
 • Oprire automată de siguranță.
 • Garanție 2 ani.
 • Dimensiuni: 15 x 27 cm.
 • Capacitate apă: 1,8 l.

Indicații de utilizare

Curățarea este un pas necesar pentru a te asigura că nu se formează depuneri de ulei pe aparat, ceea ce ar împiedica funcționarea corectă. Periodic, e bine să efectuezi un ciclu de curățare a umidificatorului.
Dacă utilizezi aparatul în fiecare zi, e bine să efectuezi un ciclu de curățare în fiecare lună. Pentru aceasta, procedează în felul următor:
1. Umple umidificatorul pe jumătate cu apă curată.
2. Adaugă 10 picături de oțet alb.
3. Lasă umidificatorul în funcțiune timp de circa 5 minute, pentru a permite amestecului de apă și oțet să se disperseze în întregul aparat și să îl curețe.
4. Scurge complet apa din umidificator.
5. Folosind un bețișor de bumbac înmuiat în oțet, curăță locurile greu accesibile și colțurile umidificatorului.
6. Clătește cu apă curată.
7. Folosește o cârpă uscată pentru a șterge umidificatorul până este complet uscat.

0.00 PV

Preț cu amănuntul:€83.33

Preț de membru:€62.50 

Colecție de uleiuri antice dōTERRA™
Colecție de uleiuri antice dōTERRA™

Colecție de uleiuri antice dōTERRA™

De la nisipurile mișcătoare ale Saharei, la întinderea pădurilor străvechi și infinitul cerului albastru, colecția de uleiuri antice doTERRA este inspirată de cultura popoarelor din trecutul îndepărtat. Colecția include șase uleiuri esențiale cunoscute pentru utilizarea lor în timpuri străvechi pentru ameliorarea stării de bine. Bucură-te de aceste uleiuri captivante.

Mir (5 ml), Tămâie (5 ml), Galban (5 ml), Isop (2,5 ml), Cistus ladanifer (5 ml), Mirt comun (5 ml)

168.00 PV

Preț cu amănuntul:€286.00

Preț de membru:€214.50 

Umbrelă dōTERRA
Umbrelă dōTERRA

Umbrelă dōTERRA

Nu lăsa ploaia să îți strice ziua! Această mini-umbrelă pliabilă în trei de la doTERRA e exact ceea ce îți trebuie pentru a-ți continua programul plin când vremea nu e tocmai ideală. Umbrela e realizată din pânză de poliester reciclat și are un mâner plăcut la atingere. Ca avantaj suplimentar, husa ei practică poate fi utilizată și ca plasă de cumpărături, ceea ce o face un accesoriu indispensabil când pleci de acasă!

 • Husa poate fi utilizată și ca plasă de cumpărături.
 • Realizată din pânză de poliester reciclat.
 • Mâner plăcut la atingere.
 • Cu sigla mărcii doTERRA.
 • Diametru umbrelă deschisă: 96 cm.
 • Lungime umbrelă închisă: 25 cm.

0.00 PV

Preț cu amănuntul:€19.00

Preț de membru:€14.25 

Suport de uleiuri Touch
Suport de uleiuri Touch

Suport de uleiuri Touch

Acest suport de uleiuri Touch cu un aspect elegant reprezintă un mod practic și genial de a-ți etala uleiurile tale în flacon cu bilă de 10 ml preferate. Realizată din polirășină și cu un design asemănător pietrei naturale, această minunată piesă caracteristică este perfectă pentru casa sau biroul tău.

 • Design elegant asemănător pietrei naturale.
 • Realizat din polirășină.
 • Capacitate de 9 amestecuri de uleiuri doTERRA Touch în flacoane cu bilă (10 ml).
 • Dimensiuni: 23,6 x 5,5 x 4,1 cm.

0.00 PV

Preț cu amănuntul:€22.33

Preț de membru:€16.75 

Bile Nepaleze pentru Uscarea Rufelor și Ulei de bergamotă
Bile Nepaleze pentru Uscarea Rufelor și Ulei de bergamotă

Bile Nepaleze pentru Uscarea Rufelor și Ulei de bergamotă

Un duo pe care o să vrei să-l faci cadou tuturor prietenilor tăi! Bilele pentru uscarea rufelor din lână 100% sunt confecționate manual de câteva femei din Nepal și sunt livrate într-o husă chic cu cordon. La pachet cu uleiul de bergamotă, un ulei esenţial citric incredibil de delicat.

Confecționarea manuală a acestor bile de lână asigură locuri de muncă și un venit, atât de necesare, pentru femeile din Kathmandu, Nepal. Bilele sunt realizate din lână organică, fără chimicale sau coloranți, recoltată în conformitate cu standardele etice internaționale pentru tunsul animalelor. Husa cu cordon în care sunt livrate este realizată 100% din bumbac de proveniență locală. Pur și simplu adăugați-le în ciclurile de uscare și bucurați-vă de timpul economisit!"

Pachetul conține 4 bile de lână pentru uscarea rufelor, 1 husă cu cordon pentru depozitare și un ulei esenţial de Bergamotă (15 ml).

31.50 PV

Preț cu amănuntul:€55.67

Preț de membru:€41.75 

Neshama blend doTerra
Neshama blend doTerra

Neshama

Neshama vine din limba ebraică și înseamnă "suflet". A fost special creat pentru a ne reaminti cine suntem cu adevărat și cum ne conectăm unii cu alții și cu lumea din jur. Atât plantele cât și uleiurile esențiale au fost apreciate de-a lungul timpului pentru numeroasele întrebuințări și beneficii aduse umanității, arătând legătura intimă dintre om și natură. Multe dintre uleiurile esențiale din blendul pentru suflet Neshama au fost considerate sfinte, fiind menționate în vechile scripturi și utilizate încă de pe atunci, ca și astăzi, pentru a ne ajuta să ne conectăm cu sinele într-un mod cât mai profund. Acest blend plin de inspirație îmbină unele dintre cele mai prețuite uleiuri esențiale CPTG din paleta doTERRA: Tămâie, Levănțică, Cedru, Chiparos, Mir, Nard, Portocală Sălbatică, Cassia și Scorțișoară. În momentele dificile, aplicarea amestecului Neshama poate acționa ca un memento al legăturii profunde dintre suflet și lumea din jurul tău, și al vindecării care va veni cu timpul.

 • Te poți bucura de beneficiile Neshama prin aplicarea locală cu ușurință, datorită roll-on-ului
 • Ingredientul principal din Neshama, Uleiul de Cocos Fracționat, te poate ajuta să-ți hidratezi și calmezi pielea
 • Poate contribui la starea de liniște, relaxare, mulțumire datorită uleiului esențial de Tămâie pe care îl conține
 • Conține uleiurile esențiale CPTG de: Tămâie, Levănțică, Cedru, Chiparos, Mir, Nard, Portocală Sălbatică, Cassia și Scorțișoară

Limită este de 2 pentru fiecare cont

23.00 PV

Preț cu amănuntul:€31.67

Preț de membru:€23.75 

Spray Calmant dōTERRA Adaptiv™
Spray Calmant dōTERRA Adaptiv™

Spray Calmant dōTERRA Adaptiv™

Sprayul Calmant doTERRA Adaptiv™ este modul rapid de a crea un ambient menit să aducă relaxarea și calmul. Bazat pe amestecul de uleiuri esențiale doTERRA Adaptiv, acest spray calmant te va ajuta să evadezi din vacarmul zilei cu aroma sa liniștitoare, ce restabilește echilibrul. Lasă-te purtat pe aripile armoniei și deconectării! Folosește-l împreună cu alte produse din gama doTERRA Adaptiv.

 • Amestecul Calmant doTERRA Adaptiv, bazat pe uleiurile esențiale CPTG de Levănțică, Rozmarin, Portocală Sălbatică, Mentă Creață și Copaiba
 • Completează perfect rutina somnului
 • Are o aromă dulce, citrică, florală 

5.50 PV

Preț cu amănuntul:€9.67

Preț de membru:€7.25 

Ulei de baie calmant Adaptiv™
Ulei de baie calmant Adaptiv™

Ulei de baie calmant Adaptiv™

Uleiul de baie calmant doTERRA Adaptiv te ajută să transformi o baie obișnuită într-un sanctuar liniștit. Uită de grijile zile și răsfață-te cu un amestec exclusiv de uleiuri esențiale CPTG™ de levănțică, magnolie, neroli, portocală sălbatică, mentă creață, copaiba, rozmarin și arbore de ampar. Îmbogățit cu uleiuri de kukui, avocado și floarea soarelei (sămânță), uleiul de baie Adaptiv hidratează pielea. Folosește uleiul de baie Adaptiv în combinație cu alte produse Adaptiv.

 • Transformă apa limpede într-o baie lăptoasă
 • Combină uleiuri esențiale de levănțică, magnolie, neroli, portocală sălbatică, mentă creață, copaiba, rozmarin și arbore de ampar
 • Îmbogățit cu uleiuri de kukui, avocado și floarea soarelei (sămânță), contribuie la hidratarea pielii
 • Tot ceea ce-ți trebuie pentru o baie relaxantă!

17.00 PV

Preț cu amănuntul:€27.67

Preț de membru:€20.75 

Nootka & Surprise Gift!
Nootka & Surprise Gift!

Nootka & Surprise Gift!

Enjoy Nootka - a woody essential oil similar to Arborvitae - with a surprise, FREE gift! Gifts may vary.

Nootka essential oil is distilled from the majestic Nootka cedar tree, a relative of Arborvitae, common in the Pacific Northwest of the USA. Nootka is known as one of the strongest cedar varieties in the world and is often referred to as yellow cedar or yellow cypress. As an environmental initiative, doTERRA uses the residual wood from the forestry industry to distil Nootka essential oil. This residual wood would otherwise have been wasted.

 • Blends well with Patchouli, Bergamot, Cardamom and Yellow Mandarin essential oils.
 • Nootka is known as one of the strongest cedar varieties in the world.
 • Residual wood, that would otherwise have been wasted, is used in the production of Nootka essential oil.

20.00 PV 

Preț cu amănuntul:€27.67

Preț de membru:€20.75 

Holiday Peace doTerra
Holiday Peace doTerra

Holiday Peace

Sărbătorile de iarnă sunt o perioadă dedicată familiei, festivităților și momentelor de pace. Amestecul de uleiuri esențiale Pace de Sărbători Holiday Peace conține uleiuri esențiale de brad siberian, brad Duglas, brad himalayan, grapefruit, tămâie și vetiver. Utilizat prin aplicare locală, Holiday Peace este un mod minunat de a intra în spiritul sărbătorilor!

 • Include uleiuri esențiale de brad siberian, brad Duglas, brad himalayan, grapefruit, tămâie și vetiver
 • Amestecul perfect pentru anotimpul sărbătorilor!
 • Aromă rășinoasă, proaspătă, de citrice, lemnoasă

27.00 PV

Preț cu amănuntul:€37.33

Preț de membru:€28.00 

Holiday Joy doTerra
Holiday Joy doTerra

Holiday Joy

Amestecul de uleiuri esențiale Bucurie de Sărbători Holiday Joy te ajută să te simți confortabil în fiecare zi. Notele calde și dulci ale amestecului Holiday Joy induc sentimente primitoare de sărbătoare, prin aplicare locală. Acest amestec exclusiv combină uleiuri esențiale de portocală sălbatică, scorțișoară, cassia, nucșoară, cuișoare, brad siberian și brad Duglas. De asemenea, conține note dulci de absolut de vanilie, creând un amestec de uleiuri esențiale care a devenit o tradiție doTERRA de sărbători!

 • Combină uleiuri esențiale de portocală sălbatică, scorțișoară, cassia, nucșoară, cuișoare, brad siberian și brad Duglas
 • Contribuie la crearea de sentimente primitoare de sărbătoare, prin aplicare locală
 • Aromă condimentată, caldă, dulce, proaspătă

24.50 PV

Preț cu amănuntul:€31.00

Preț de membru:€23.25 

Cana Holiday Peace doTerra
Cana Holiday Peace doTerra

Cană Holiday Peace

Această cană stilată din ceramică este decorată într-un verde festiv ce reflectă sezonul sărbătorilor. Este perfectă pentru momentele de relaxare, când vrei să-ți bei băutura caldă preferată! Cumpără mai multe, pentru a le oferi în dar vecinilor și prietenilor sau păstrează-le pe toate numai pentru tine, într-un set complet!

0.00 PV

Preț cu amănuntul:€11.00

Preț de membru:€8.25