November Sale 2021

22.11.2021

Doar pentru o perioadă limitată, ai ocazia să cumperi o selecție super atractivă de produse la reducerea finală. Poți chiar să descoperi produse LTO la reducere - le așteptai de ceva timp, așa-i? Aceste produse nu vor fi disponibile pentru mult timp, așa că profită de această reduce cât de repede poți!

Termeni si conditii (detaliati mai jos, la final de pagina)


Agrafe de birou în formă de sticluțe

Agrafele noastre de birou aduc puțin mai multă ordine și armonie în viața de zi cu zi. În diferite culori, fiecare agrafă ia forma sticluței de uleiuri esențiale mult iubite. Sunt perfecte pentru organizarea cursurilor, pliantelor și altor materiale de business!
De reținut: Culorile agrafelor sunt arbitrare, așa că nu putem garanta culoarea agrafelor pe care le vei primi și numărul de agrafe din fiecare culoare.

Articol: 60206419

Preț cu amănuntul:€1.67

Preț de membru:€1.25

PV:0.00 

Aroma-difuzor în formă de clips

Învelit în oțel inoxidabil, aroma-difuzorul tip clips este soluția versatilă, la îndemână pentru a împrospăta cu ușurință aerul oriunde te-ai afla, fie că ești acasă sau călătorești.
Instrucțiuni de utilizare
Scoate tubul interior din carcasă și adaugă 3-4 picături de ulei esențial direct pe el. Reintrodu piesa tubulară în carcasă și agață difuzorul în locul dorit. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă vrei să îl agăți de sistemul de încălzire, închide mai întâi căldura și așteaptă 5-10 minute.
Material produs: oțel inoxidabil

Articol:60208867

Preț cu amănuntul:€15.33

Preț de membru:€11.50

PV:0.00 

Brățară-Difuzor din Uganda

doTERRA a inițiat un parteneriat cu un grup de artizani din Uganda, pentru a le oferi femeilor șansa de a crea aceste frumoase brățări din mărgele gri, naturale. Numite tradițional "semințele norocului", mărgelele sunt realizate din argilă colorată modelată manual. Șiragul este completat de mărgelele vulcanice, care absorb cu ușurință uleiul esențial doTERRA CPTG™ ales de tine, răspândind în jur aroma. Brățara este așezată în interiorul unui săculeț din pânză de scoarță naturală din arborele Mutuba, folosită de secole în Uganda pentru îmbrăcăminte, plase de țânțari sau așternuturi.
Brățara: Diametru 7 cm x Lungime 20 cm
Greutate: 14 g
De reținut: Produsul nu include roll-on-ul în ediție limitată Beautiful Touch. Brățara-difuzor din Uganda se vinde ca articol individual, iar acest lucru se reflectă în preț.

Articol:60206681

Preț cu amănuntul:€8.33

Preț de membru:€6.25

PV:0.00 

Cimbru de Grădină

Satureja hortensis

Cimbrul de grădină uscat era transformat în pulbere și utilizat în numeroase moduri în Egiptul Antic. Modalitățile creative de utilizare a cimbrului de grădină în trecut influențează modul în care este utilizat astăzi. Uleiul esențial de cimbru de grădină are o aromă caldă și ierbacee asemănătoare cu cea de oregano și de cimbru și poate fi utilizat pentru aromatizarea preparatelor gustoase. Uleiul esențial se obține prin distilarea cu abur a plantei de cimbru de grădină.

Dimensiune:5 ml

Articol:60208921

Preț cu amănuntul:€14.33

Preț de membru:€10.75

PV:9.05 

Clementină

Citrus clementina

Clementina, un hibrid natural de mandarină și portocală dulce, produce un ulei esențial cu o aromă dulce, proaspătă și bogată în limonen. Uleiul esențial de Clementină are metode de aplicare versatile și poate fi utilizat în diferite situații. Mai condimentat și mai dulce decât alte uleiuri citrice, uleiul de Clementină poate împrospăta și energiza atmosfera.

Dimensiune: 5ml

Articol:60204576

Preț cu amănuntul:€9.67

Preț de membru:€7.25

PV:7.00 

Cub înflorat pentru cosmetice

Cubul înflorat pentru cosmetice este un accesoriu stilat și un organizator compact pentru produsele de îngrijire esențială a pielii. Dimensiunile sale reduse îl fac să încapă perfect în orice geantă, permițând accesul ușor la produsele esențiale de care ai nevoie pe parcursul zilei. Finisajul floral, monocrom adaugă o notă elegantă acestui organizator de cosmetice distins.

Articol:60209062

Preț cu amănuntul:€7.33

Preț de membru:€5.50

PV:0.00 

Cutie de uleiuri decupată cu laserul

Această cutie de uleiuri a fost special creată pentru cei care își doresc să aibă acces cât mai ușor la conținut. Cele opt compartimente interioare moi, plăcute la atingere și practice, alături de designul inspirat din filigran și creat cu laserul, transformă cutia într-un accesoriu absolut indispensabil iubitorilor de uleiuri esențiale. Disponibilă pe culoarea mov, cutia se închide cu o capsă sigură, ce poartă semnătura doTERRA, litera "ō".

Articol:60209032

Preț cu amănuntul:€15.00

Preț de membru:€11.25

PV:0.00 

Davana Touch

Artemisia pallens

Originară din sudul Indiei, planta de davana este înrudită cu floarea-soarelui și margareta. Este o plantă ierboasă cu flori, mică, parfumată, cu frunze argintii asemănătoare celor de ferigă și flori galbene. Cultivată deseori în grădinile caselor din India, planta atrage multe specii de fluturi. Davana Touch are o aromă ierbacee plăcută, cu note de prună și stafidă. Când este aplicat pe piele, acest ulei bogat și adaptiv creează o aromă unică pentru fiecare persoană. Uleiul de cocos fracționat contribuie la hidratarea pielii și menține bariera naturală a pielii.

Dimensiune:10 ml

Articol:60215202

Preț cu amănuntul:€37.33

Preț de membru:€28.00

PV:23.48 

Deodorant dōTERRA îmbogățit cu dōTERRA Citrus Bloom™

Un deodorant proaspăt, perfect pentru utilizare zilnică! Îmbogățit cu amestec doTERRA Citrus Bloom, deodorantul Citrus Bloom conține un amestec exclusiv de uleiuri esențiale, bicarbonat de sodiu și tapioca, care conlucrează conferind prospețime. Uleiurile esențiale CPTG de portocală sălbatică și grapefruit conferă o notă veselă de citrice, iar cele de levănțică, mușețel roman și magnolie conferă o aromă de flori proaspăt tăiate ce dăruiește un sentiment de încredere pe parcursul întregii zile.

Articol:60212649

Preț cu amănuntul:€5.00

Preț de membru:€3.75

PV:0.00 

Difuzor ultrasonic USB

Cu un design modern, elegant, impermeabil, Difuzorul Ultrasonic USB se potrivește perfect în mașină, acasă sau la birou. Acest difuzor practic este mic, stabil, ușor de curățat și de întreținut. Răspândește în aer o peliculă ultra fină, dar consistentă, într-un mod rapid și sigur.
Conține: 1 x Difuzor ultrasonic USB, Cablu USB, Manual de instrucțiuni

Caracteristici:

 • Suprafață acoperită: ~ 20 mp
 • Tensiune: DC-5V
 • Putere: 5W
 • Dimensiuni: Aproximativ 7,5 x 7,5 x 15,0 cm
 • Capacitate: 100 ml
 • Randament: Difuzor - 15ml/oră, Umidificator - 30 ml/oră
 • Culoare: Alb

Articol:60203438

Preț cu amănuntul:€23.00

Preț de membru:€17.25

PV:0.00

Forme de silicon "ō" de la doTERRA

Formele de silicon "ō" de la doTERRA recreează silueta literei binecunoscute printre iubitorii de uleiuri esențiale doTERRA. Poți să le folosești pentru a prepara mici deserturi gustoase, precum ciocolată de casă sau pentru a pregăti cuburile de gheață pentru băuturile preferate.
Dimensiuni pachet: 16 x 19.5 x 5 (cm)
Greutate pachet: 200 g
Material produs: silicon

Articol:60207741

Preț cu amănuntul:€5.67

Preț de membru:€4.25

PV:0.00 

Geantă Essential cu purtare pe diagonală

O geantă concepută pentru cei energici și aventurieri, disponibilă în gri metalic. Are multiple compartimente care te ajută să-ți organizezi bine lucrurile. Exteriorul este prevăzut cu un buzunar cu fermoar și curea reglabilă. Deschide geanta și....surpriză: te poți bucura de interiorul vegetal - frumusețea stă în detalii. Interiorul este prevăzut și cu un buzunar cu fermoar, precum și multiple compartimente elastice în care poți păstra uleiurile în siguranță.

Articol:60206426

Preț cu amănuntul:€3.67

Preț de membru:€2.75

PV:0.00

Geantă cu găurele

Oriunde te poartă pașii, ia cu tine produsele esențiale îndrăgite în această gentuță veselă cu fermoar! Interiorul este prevăzut cu bucle elastice, în care poți să-ți ții sticluțele de 5 ml, 10 ml sau 15 ml. Designul perforat adaugă o notă modernă, în timp ce buzunarul exterior conține un mic decupaj din pâslă care abia așteaptă să fie parfumat!
Conține: 1 x Geantă perforată, 1 x decupaj din pâslă

Articol:60203435

Preț cu amănuntul:€10.00

Preț de membru:€7.50

PV:0.00

Geantă plic doTERRA

Această poșetă stilată în două tonuri cu fermoar auriu este perfectă pentru o seară în oraș. Această poșetă spațioasă este prevăzută și cu un buzunar unde se pot pune patru flacoane de ulei esențial, asigurându-te că ai la tine toate produsele esențiale atunci când ai cea mai mare nevoie de ele.
17 cm x 11 cm x 7.5 cm

Articol:60215580

Preț cu amănuntul:€16.33

Preț de membru:€12.25

PV:0.00

Gentuță doTERRA

Practică, compactă, chic: această gentuță doTERRA este o piesă clasică, în care îți poți păstra cu ușurință uleiurile esențiale și celelalte produse de care nu te poți lipsi. Interiorul conține patru mici compartimente cu elastic, se închide cu fermoar, este disponibilă pe bleumarin și are o mărime care se pretează perfect pentru a-ți fi cât mai ușor să o iei cu tine în rucsac, geantă sau sacoșă.

Articol:60209033

Preț cu amănuntul:€9.33

Preț de membru:€7.00

PV:0.00

Holiday Joy

Amestecul de uleiuri esențiale Bucurie de Sărbători Holiday Joy te ajută să te simți confortabil în fiecare zi. Notele calde și dulci ale amestecului Holiday Joy induc sentimente primitoare de sărbătoare, prin aplicare locală. Acest amestec exclusiv combină uleiuri esențiale de Portocală Sălbatică, Scorțișoară, Cassia, Nucșoară, Cuișoare, Brad Siberian și Brad Duglas. De asemenea, conține note dulci de absolut de vanilie, creând un amestec de uleiuri esențiale care a devenit o tradiție doTERRA de sărbători!

Datorită particularităților acestei promoții, este posibil să primești acest produs cu etichetă din SUA. Fii fără griji, produsul este identic cu ediția sa europeană. Doar etichetele pot varia.

Articol:60204683

Preț cu amănuntul:€10.33

Preț de membru:€7.75

PV:7.50

Kumquat

Fortunella japonica

Originar din Asia, fructul de kumquat are dimensiunea unei măsline mari și poate fi consumat întreg, cu tot cu coajă. Coaja este dulce, iar pulpa acrișoară. Cunoscut și sub denumirea de Citrus japonica, kumquat-ul este bogat în limonen - aceeași componentă chimică principală din uleiurile esențiale de lămâie, lămâie verde, portocală sălbatică și alte uleiuri esențiale de citrice. Din acest motiv, au multe caracteristici și beneficii în comun și deseori pot fi interschimbabile. Kumquat-ul poate contribui la îmbunătățirea dispoziției și revigorarea minții.

Dimensiune: 5ml

Articol:60205776

Preț cu amănuntul:€12.33

Preț de membru:€9.25

PV:7.87

Lemn de Buddha

Eremophila mitchellii

Lemnul de Buddha este un copac de mici dimensiuni care crește în zona de pășune din estul Australiei. Potrivit tradiției, acest arbust rezistent a fost utilizat de aborigeni încă din vechime. Cunoscut și sub denumirea de lemn de trandafir de deșert australian, mulți compară uleiul esențial de lemn de Buddha cu santalul comun. Având intense note balsamice și fumurii, lemnul de Buddha este utilizat frecvent la prepararea parfumurilor personale - deseori bărbătești. Utilizează uleiul de lemn de Buddha prin aplicare locală în cadrul sesiunilor de meditație liniștitoare sau încearcă să îl aplici după activitatea fizică.

Dimensiune:5 ml

Articol:60208922

Preț cu amănuntul:€26.00

Preț de membru:€19.50

PV:16.49

Linguri doTERRA pentru măsurat

Produsele de patiserie sunt piese de artă. Iar artistul are nevoie de ustensile pe măsură. Când vine vorba de cantitățile perfecte, cu Lingurile pentru măsurat de la doTERRA mergi la sigur în bucătărie: ai patru măsuri diferite pentru gătit și copt. Indiferent de rețetă, gătești cu precizie, acuratețe și încredere. În plus, fiecare lingură poartă semnătura doTERRA, litera emblematică "ō".
Conține: 1 x lingură, 1 x linguriță (5 ml), 1 x 1/2 linguriță (2,5 ml), 1 x 1/4 linguriță (1,25 ml)

Articol:60207724

Preț cu amănuntul:€2.67

Preț de membru:€2.00

PV:0.00 

Melissa Touch

Melissa Officinalis

Fiind unul dintre cele mai rare și mai scumpe uleiuri ale noastre, uleiul esențial de roiniță are o gamă largă de beneficii și utilizări. Datorită efectului său pozitiv asupra dispoziției, roinița este utilizată de mult timp pentru calmarea stărilor interioare, prin uz extern. Cunoscută și sub denumirea de balsam de lămâie, parfumul dulce, proaspăt, asemănător cu cel de citrice oferit de Roiniță atrage albinele. De aici vine denumirea de "roiniță".

Dimensiune: 10ml

Articol:60212533

Preț cu amănuntul:€22.00

Preț de membru:€16.50

PV:16.00

Mentă Citrată

Mentha citrata

Uleiul esențial de mentă citrată este obținut dintr-o plantă ierboasă perenă cu flori violet și frunze în formă de inimioară. În ciuda denumirii, menta citrată nu este înrudită defel cu citricele. Asemănător levănțicii, principalele componente ale mentei citrate sunt linaloolul și acetatul de linalil. Perfect pentru adăugarea la ulei de cocos fracționat, pentru un masaj reconfortant și calmant după antrenament. Aroma mentolată de levănțică a mentei citrate completează perfect o baie caldă relaxantă.

Dimensiune:15 ml

Articol:60215203

Preț cu amănuntul:€19.67

Preț de membru:€14.75

PV:12.45

Mirt lămâios

Backhousia citriodora

Originar din Australia, mirtul lămâios este utilizat din vechime în alimentația aborigenilor și locuitorilor Insulelor din Strâmtoarea Torres. Uleiul esențial de mirt lămâios este distilat din frunzele cu aromă de citrice ale plantei subtropicale de mirt lămâios.

Dimensiune:5 ml

Articol:60208920

Preț cu amănuntul:€28.00

Preț de membru:€21.00

PV:17.62 

Organizator cu flori albastre

Împodobit cu un model cu flori, acest organizator tip penar este o piesă practică, indispensabilă oricărui utilizator de uleiuri esențiale. Interiorul este prevăzut pe o parte cu opt compartimente cu elastic pentru uleiuri, iar pe cealaltă este căptușit cu buzunare pentru rețete, cărți de vizită și notițe. Mărimea îi permite să încapă în gențile mai mari, iar fermoarul conferă acces ușor la lucrurile personale din interior.

Articol:60209034

Preț cu amănuntul:€15.67

Preț de membru:€11.75

PV:0.00 

Organizator tip origami pentru uleiuri

Inspirat din arta japoneză a plierii hârtiei în forme decorative, acest Organizator este de vis pentru un iubitorii de uleiuri esențiale! Când desfaci fermoarul central, descoperi patru compartimente laminate dispuse în formă de cruce, cu fermoare care securizează produsele și obiectele personale pe care le-ai adăugat în interior. Baza organizatorului, solidă, este de asemenea prevăzută cu o multitudine de compartimente în care poți depozita până la 25 de uleiuri esențiale! Când călătorești între cursuri, vei fi pregătit oriunde mergi cu Organizatorul origami, un însoțitor de drum sigur pentru uleiurile tale. Unde mai pui că are și mâner!

Articol:60206433

Preț cu amănuntul:€27.00

Preț de membru:€20.25

PV:0.00

Portofel moale înflorat

Portofelul cu flori are compartimente pentru trei sticluțe de ulei esențial de 15 ml, precum și un buzunar extra și un compartiment principal în care îți poți ține și alte uleiuri sau lucruri personale. Lucrurile tale stau numai bine înăuntru, atunci când îl închizi - perfect pentru a-l lua cu tine în geantă sau rucsac.

Articol:60207751

Preț cu amănuntul:€9.00

Preț de membru:€6.75

PV:0.00

Portofel înflorat și laminat

Un accesoriu compact, practic și elegant, Portofelul înflorat este perfect pentru cumpărăturile pe care le faci pentru tine sau pentru cei dragi! Fermoarul simplu îți conferă acces rapid și ușor la uleiurile esențiale, pe care le poți organiza frumos în interiorul prevăzut cu compartimente elastice pentru sticluțele tale. Mai mult, exteriorul portofelului este îmbrăcat într-un înveliș laminat, care îi sporește atât frumusețea, cât și durabilitatea.

Articol:60203436

Preț cu amănuntul:€13.33

Preț de membru:€10.00

PV:0.00

Recipient-spray Beauty Sleep pentru așternuturi

Creează un mediu odihnitor cu Spray-ul Beauty Sleep pentru așternuturi. Adaugă doar apă și uleiurile esențiale preferate în sticla-spray și pulverizează înainte de a merge la culcare, pentru a te destinde.
Conține: un recipient gol, decorativ, tip spray, ambalat într-o cutie de cadouri

Articol:60207752

Preț cu amănuntul:€6.33

Preț de membru:€4.75

PV:0.00 

Sacoșă de cumpărături pliabilă

Această sacoșă vine în ajutorul oricui, când vine vorba de cumpărături. Sacoșa nu are o structură fixă, ceea ce îi permite să fie pliată și depozitată cu ușurință în geantă sau rucsac. Unde mai pui că are un design care atrage privirile oricărui iubitor de uleiuri esențiale?
Conține: 1 x Sacoșă de cumpărături pliabilă, 1 x Săculeț de depozitare

:Articol:60206425

Preț cu amănuntul:€1.67

Preț de membru:€1.25

PV:0.00 

Sacoșă de cumpărături reutilizabilă

De nelipsit: Sacoșa de cumpărături reutilizabilă merge cu tine oriunde! Când o desfaci, descoperi o sacoșă spațioasă, numai bună pentru produsele de dimensiuni medii. După ce termini, pur și simplu o pliezi la loc și o pui în săculețul cu care este prevăzută, astfel încât poate să intre în buzunarul hainei sau în rucsac.
Conține: 1 x Sacoșă de cumpărături reutilizabilă, 1 x Săculeț depozitare

Articol:60202539

Preț cu amănuntul:€3.33

Preț de membru:€2.50

PV:0.00 

Set Difuzoare din Piatră Vulcanică și Beton (x2)

Adaugă o notă de design contemporan în casa ta cu această pereche de difuzoare realizate din piatră vulcanică și beton. O piesă versatilă care cu siguranță nu va trece neobservată, dacă o așezi pe birou sau o integrezi armonios în decorul băii. Tot ce trebuie să faci este să adaugi uleiurile preferate pe suprafața poroasă a pietrei și să te bucuri de această experiență!
Difuzor individual: Diametru 6.5 cm x Înălțime 2 cm| Cutie: Înălțime: 7 cm x Lățime: 7 cm x Lungime: 5 cm
Împreună: 187 g |Difuzor individual: 81 g | Cutie: 25 g

Articol:60209772

Preț cu amănuntul:€11.33

Preț de membru:€8.50

PV:0.00

Set de accesorii cosmetice

Dăruiește-ți o piele frumoasă și proaspătă! Setul conțin o perie-aplicator cu mâner de lemn și peri din nailon, o banderolă de păr din bumbac cu elastic și o geantă cosmetică. Cadoul perfect pentru a te răsfăța sau a răsfăța pe cineva drag.

Articol:60203428

Preț cu amănuntul:€8.00

Preț de membru:€6.00

PV:0.00

Set de ustensile de bucătărie doTERRA

Setul de ustensile doTERRA de bucătărie este realizat din silicon și este disponibil pe culoarea verde crud - cu siguranță te va binedispune atunci când gătești! Spatula și lingura te vor ajuta să îți pui în valoare creativitatea și talentul culinar prin rețete pe care toată familia le va îndrăgi.
Conține: 1 x spatulă de silicon, 1 x lingură pentru amestecat
Dimensiuni pachet: 27 x 7 x 1 (cm)
Greutate pachet: 830 g
Material produs: silicon

Articol:60207742

Preț cu amănuntul:€3.67

Preț de membru:€2.75

PV:0.00

Set pentru gătit deserturi

Un cadou pentru cei cărora le place să gătească dulciuri. Îndrăgitele uleiuri esențiale de Mentă, Scorțișoară, Portocală Sălbatică și Lavandă vin împreună într-o cutie-cadou practică, fix la timp pentru perioada sărbătorilor. Colecția te ajută să creezi bunătăți festive cărora nimeni nu le poate rezista.
Conține: 1 x Portocală Sălbatică, 1 x Levănțică, 1 x Mentă, 1 x Scorțișoară (sticluțe de 5 ml)

Articol:60208155

Preț cu amănuntul:€24.33

Preț de membru:€18.25

PV:12.20

Suport din lemn pentru uleiuri

Perfect pentru orice încăpere din casă: etalează-ți uleiurile esențiale preferate de la dōTERRA cu ajutorul acestui suport! Designul său unic oferă spațiu de expunere pentru nouă sticluțe. Realizat din stejar masiv, acest suport practic și stilat îți oferă spațiul ideal pentru organizarea eficientă, la îndemână, a uleiurilor tale - atât în perioada sărbătorilor, cât și în extra-sezon.
Dimensiuni produs: 13 x 13 x 7,5 cm (înălțime x lățime x lungime)
Material produs: lemn

Articol:60215560

Preț cu amănuntul:€24.67

Preț de membru:€18.50

PV:0.00

Suport doTERRA pentru telefonul mobil

Bucură-te de Suportul doTERRA pentru telefonul mobil! Suportul are un sistem de prindere adezivă imediată la orice telefon. Mai mult decât un accesoriu stilat, acest suport de telefon îți oferă siguranța că dispozitivul tău se lipește bine de suprafața dorită; în plus, îl poți dezlipi cu ușurință când ai terminat.
Se poate să nu fie compatibil cu anumite materiale, precum siliconul, materialele rezistente la apă sau protecțiile de telefon cu texturi dense (cum ar fi incrustațiile cu pietre).
Compatibil cu protecțiile de telefon din plastic, metal sau sticlă.

Articol:60206418

Preț cu amănuntul:€1.67

Preț de membru:€1.25

PV:1.08

Săculeț din lufa pentru săpun

Săculețul din lufa pentru săpun completează de minune rutina zilnică a pielii. Trebuie doar să pui săpunul tău preferat în interiorul săculețului, tragi șnurul și e gata să-l folosești! Unul dintre multele beneficii ale săculețului din lufa este faptul că face spumă imediat, permițând o exfoliere completă.
Material produs: lufa

Articol:60203379

Preț cu amănuntul:€5.33

Preț de membru:€4.00

PV:0.00

Tavă de prezentare din lemn

Dacă vrei să îți prezinți colecția de uleiuri esențiale, Tava de prezentare din lemn va deveni noul tău accesoriu preferat. Uleiurile tale nu doar că sunt prezentate compact, dar beneficiază și de un unghi de prezentare care creează maximum de spațiu și accesibilitate. Potrivită pentru uleiurile de 5 ml, 10 ml și 15 ml
Material produs: lemn
Capacitate: până la 27 de uleiuri

Articol:60209077

Preț cu amănuntul:€7.33

Preț de membru:€5.50

PV:0.00

Trio exotic de citrice

Un cadou special care înseninează zilele persoanelor dragi, indiferent de anotimp: uleiurile esențiale de Kumquat, Mandarină Roșie și Sunny Citrus, un trio de arome pline de exotism și inspirație. Cele trei uleiuri se completează perfect: bucură-te de fiecare, individual sau amestecă-le, pentru a le descoperi proprietățile minunate pe care le au împreună.
Conține: 1 x Kumquat, 1 x Mandarină Roșie, 1 x Sunny Citrus (sticluțe de 5 ml)

Articol:60201640

Preț cu amănuntul:€22.67

Preț de membru:€17.00

PV:14.29

Whisper™

Amestec pentru femei

Cu o aromă la fel de caldă și delicată cum sugerează și numele, amestecul pentru femei dōTERRA Whisper creează un parfum personal unic, printr-un amestec diferit de uleiuri esențiale. Fiecare ulei esențial din amestec asigură ca atare o aromă captivantă, însă când sunt combinate, aceste uleiuri oferă o aromă aparte care intrigă simțurile persoanei care le poartă dar și pe cele ale persoanelor din preajmă. Considerate cele mai prețioase flori din industria parfumurilor, aromele florale euforizante de iasomie și ylang ylang se îmbină cu parfumurile calde și condimentate de paciuli, vanilie, scorțișoară și cacao, pentru a crea un amestec fără egal prin complexitatea și puterea sa aromatică.

Dimensiune:5 ml

Articol:60204668

Preț cu amănuntul:€25.67

Preț de membru:€19.25

PV:16.07 

dōTERRA Serenity™ Touch

Amestec pentru serenitate

dōTERRA Serenity este un amestec de uleiuri esențiale pentru serenitate, care favorizează liniștea și relaxarea. dōTERRA Serenity îmbină uleiuri esențiale renumite pentru abilitatea de calmare a emoțiilor. Aplică-l local înainte de culcare, pentru a reduce grijile și a te pregăti de un somn odihnitor. Uleiurile esențiale de Cedru, Lemn de Ho și Vetiver conferă acestui amestec o aromă cu efect de echilibrare.

Articol:60210388

Preț cu amănuntul:€11.00

Preț de membru:€8.25

PV:8.00

Șorț doTERRA Essential

Prevăzut cu două buzunare frontale cu opt mici compartimente pentru sticluțe de 15 ml, acest șorț a fost special creat pentru iubitorii de uleiuri esențiale. Modelul clasic cu elemente moderne transformă sorțul într-un accesoriu perfect, pe care-l poți purta atât când gătești, cât și atunci când aplici masajul Aroma Touch Technique. E simplu de purtat: îl poți îmbrăca ușor, ca pe un tricou - nu mai este nevoie să îl legi la spate. Mărime universală.

:Articol:60207753

Preț cu amănuntul:€23.00

Preț de membru:€17.25

PV:0.00


Termeni & Condiții

 • Toate reducerile se termină marți, 30 noiembrie 2021, ora 21:59 GMT/ 22:59 CET/ 23:59 EET sau odată cu epuizarea stocului.
 • Limita de 5 articole/comandă se aplică la majoritatea produselor. Unele produse au o limită mai mică din cauza stocului scăzut; limitele vor fi detaliate online.
 • Articolele nu pot fi salvate în șablonul LRP.
 • Reducerea vizează atât prețul, cât și PV-ul produsului.
 • De reținut că nu poți plăti cu puncte pentru aceste produse.
 • Reducerea se reflectă în prețul afișat. Reducerile variază de la un produs la altul.
 • Articolele reduse nu sunt disponibile pentru Plata cu Puncte.
 • Comenzile prin email nu vor fi acceptate.
 • Pentru a cumpăra articole LTO prin LRP trebuie să ai cel puțin un alt articol standard (non-LTO) în LRP la momentul procesării comenzii.
 • Promoția este dedicată în exclusivitate dōTERRA Europe.
 • Disponibil pe durata promoției și până la epuizarea stocului.
 • Punctele de Loialitate se obțin conform regulilor și ghidurilor obișnuite. Comenzile de Loialitate (LRP) care sunt procesate cu minimum 50 PV vor beneficia de Puncte de Loialitate pe baza procentului actual al membrului.
 • Comenzile de Loialitate (LRP) care au mai puțin de 50 PV nu acumulează Puncte de Loialitate.
 • În cadrul acestei promoții acceptăm doar card bancar sau plăți prin doTERRA Credit (AR). Nu vor fi acceptate plăți prin transfer bancar, nu se acceptă excepții.

Comanda mea va trebui să aștepte la rând?

S-ar putea să avem o cerere foarte mare de vânzări atunci când lansăm produsele, așa că este posibil să implementăm un sistem de așteptat la rând pe site-ul nostru, pentru a fluidiza comenzile. Dacă se întâmplă acest lucru, îți recomandăm să stai la rând - sistemul va funcționa pe principiul "primul venit, primul servit". Te sfătuim să nu faci click pe pagină sau să reîncarci pagina, pentru a nu-ți pierde rândul la coadă.