Mood management doTerra

10.12.2020

Mood management este un kit cu 4 uleiuri esentiale (de tip blenduri - amestecuri cu mai multe uleiuri):
- Balance la 15ml - impamanteaza.
- Serenity la 15ml -  calmeaza.
- Elevation la 15ml - inspira, incurajeaza.
- Citrus Bliss la 15ml - stimuleaza, motiveaza.


dōTERRA Balance® Amestec pentru echilibrare

Descriere

Aroma caldă lemnoasă a amestecului doTERRA Balance creează o senzație de calm și bunăstare. Acest amestec perfect de Molid, Lemn de Ho, Tămâie, Mușețel albastru marocan, Mușețel roman și Ulei de cocos fracționat oferă o aromă ispititoare, care favorizează liniștea și relaxarea. Uleiul esențial de Molid, prezent în doTERRA Balance, era utilizat de nativii americani în scopuri curative și spirituale și continuă să fie utilizat și azi pentru a oferi armonie minții și trupului. Uleiurile de Lemn de Ho, Mușețel albastru marocan și Mușețel german pot ameliora senzațiile de anxietate, iar uleiul de Tămâie sprijină echilibrul emoțional.

Utilizări

 • Începe-ți ziua aplicând doTERRA Balance pe tălpi, pentru a-ți induce sentimente de liniște și calm.
 • doTERRA Balance este un amestec de uleiuri esențiale minunat pentru un masaj al mâinilor cu AromaTouch.

Indicații de utilizare

Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții

Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului. A nu se administra intern.

Beneficii primare

 • Favorizează relaxarea întregului corp.
 • Poate ajuta la ameliorarea stărilor de anxietate.
 • Evocă sentimente de liniște și echilibru.

Ingrediente

Ulei de cocos fracționat, molid (frunză), lemn de Ho (frunză), tămâie (rășină), mușețel albastru marocan (floare), mușețel german (floare), osmanthus (floare)

Descriere aromatică

Aerisit, proaspăt, dulce, lemnos

Serenity - amestec pentru somn

doTERRA Serenity Restful Blend

Recent actualizat, doTERRA Serenity Restful Blend are o aroma calmanta si relaxanta ce ofera beneficiarului o experienta unica. Efectele acestui amestec perfect echilibrat, senin, pot fi resimtite imediat, inducand o stare de beatitudine. doTERRA Serenity combina uleiuri esentiale renumite pentru capacitatea lor de a diminua tensiunile si de a calma emotiile, iar atunci cand este difuzat ajuta la instalarea unui somn odihnitor. Aplicati 1-2 picaturi pe palme si inhalati pe parcursul zilei pentru a reduce stress-ul cauzat de factorii de zi cu zi sau difuzati noaptea pentru a calma bebelusii sau copiii nelinistiti. Adaosul de uleiuri esentiale de Cedarwood, Ho Wood si Vetiver ii confera blendului doTERRA Serenity un efect de impamantare ce calmeaza mintea si simturile. doTERRA Serentiy poate fi folosit impreuna cu doTERRA Serenity Restful Complex Softgels. Uleiul esential doTERRA Serenity creeaza un mediu relaxant, in timp ce gelulele contribuie la instalarea unui somn odihnitor*.

Beneficii principale

 • Creeaza un mediu propice relaxarii si a somnului odihnitor;
 • Diminueaza tensiunile si echilibreaza emotional;
 • Calmeaza mintea si simturile;
 • Utilizat impreuna cu doTERRA Serenity Restful Complex Softgels, ofera o solutie naturala pentru un somn odihnitor.

Intrebuintari

 • Difuzati noaptea pentru a calma copiii nelinistiti;
 • Aplicati seara la culcare pe talpi pentru a va ajuta sa va relaxati inainte de somn. Pentru un efect sporit, utilizati-l in combinatie cu doTERRA Serenity Restful Complex Softgels;
 • Inhalati direct din palme sau difuzati pe tot parcursul zilei pentru a reduce stress-ul;
 • Puneti 2-3 picaturi in cada calda, pe sare Epsom, pentru o experienta relaxanta, tamaduitoare;
 • Aplicati 2-3 picaturi pe ceafa sau pe inima pentru o stare de calm si pace.

Modalitati de utilizare

Difuzat: puneti 3-4 picaturi, dupa preferinte, in armoadifuzor;

Topic: aplicati 1-2 picaturi pe zona dorita. Diluati cu doTERRA Fractionated Coconut Oil pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Precautii:

Sensibilitate cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca sunteti gravida, alaptati sau sunteti sub ingrijire medicala, consultati doctorul inainte de utilizare. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor si zonele sensibile.

Descriere aromatica: cald, floral, ierbos.

Ingrediente: ulei esential de: Lavender (floare), Cedarwood, Ho Wood (frunza), Ylang Ylang (floare), Marjoram (frunza), Roman Chamomile (floare), Vetiver (radacina), Vanilla Bean Absolute, Hawaiian Sandalwood (lemn).


Elevation® Amestec pentru revitalizare

Descriere

Elevation este amestecul perfect pentru momentele în care ai nevoie de un plus de vitalitate. Acest amestec stimulant conține o combinație revigorantă de uleiuri esențiale, care stimulează buna dispoziție și cresc nivelul de energie. Elevation combină aromele florale euforizante, care stimulează buna dispoziție, de Lavandin, Levănţică, Roiniță, Ylang Ylang și Osmanthus cu cele de Tangerină, Santal Amyris, Salvie, Santal Hawaiian, Lemn de Ho și Mirt lămâios, pentru a crea un amestec unic, care induce o stare pozitivă și sentimente de încredere.

Utilizări

 • Masează uleiul esențial Elevation pe piept, tâmple sau încheieturi, pentru a te binedispune și a te revitaliza.
 • După o zi lungă și stresantă, adaugă-l în apa de baie, pentru o experiență de relaxare deplină, care îți va reda buna dispoziție.

Indicații de utilizare

Difuzare:Pune trei-patru picături în difuzorul ales.

Uz extern:Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții

Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Beneficii primare

 • Îmbunătățește starea de spirit și crește vitalitatea.
 • Prin aplicare locală, îți dăruiește o aromă energizantă și revigorantă.
 • Creează un mediu revitalizant.

Ingrediente

Lavandin (floare), tangerină (coajă), levănţică (floare), santal Amyris (scoarță), salvie (floare/frunză), santal hawaiian (lemn), Ylang Ylang (floare), lemn de Ho (frunză), osmanthus (floare), mirt lămâios (frunză), roiniță (floare/frunză).

Descriere aromatică

Floral, dulce, citric

Citrus Bliss® Amestec revigorant

Descriere

Citrus Bliss îmbină beneficiile uleiurilor esențiale de Portocală sălbatică, Lămâie, Grapefruit, Mandarină, Bergamotă, Tangerină și Clementină, cu o notă de vanilie absolut, pentru a completa acest amestec unic și armonios. Citrus Bliss conține compuși naturali potenți, cu proprietăți de curățare. Parfumul său vioi, dulce și revigorant îmbunătățește dispoziția și favorizează gândirea pozitivă.

Utilizări

 • Pune o picătură pe încheietura mâinii și freacă încheieturile una de alta, pentru a te bucura de un parfum plăcut, care te va binedispune.
 • Adaugă-l la un ulei cărăuș, pentru un masaj al mâinilor care te va înveseli.
 • Primăvara, diluează Citrus Bliss într-un flacon cu pulverizator și pulverizează-l în casă, pentru un parfum aerisit și luminos de Citrus Bliss.

Indicații de utilizare

Difuzare:Pune trei-patru picături în difuzorul ales.

Uz extern:Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții

Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Beneficii primare

 • Binedispune.
 • Are proprietăți energizante și revigorante.

Ingrediente

Uleiuri esențiale de portocală sălbatică (coajă), lămâie (coajă), grapefruit (coajă), mandarină (coajă), bergamotă (coajă), tangerină (coajă), clementină (coajă) și vanilie absolut.

Descriere aromatică

Citric, dulce