Kit Daily Habits

02.09.2022
Kit pentru utilizare zi de zi, conceput pentru a beneficia de cele mai recomandate produse pentru o stare de bine.
Kit doTerra - Daily Habits - kit inrolare - uleiuri esentiale si suplimente
Kit doTerra - Daily Habits - kit inrolare - uleiuri esentiale si suplimente
Acest kit conține:

STICLUȚE DE 5 ML: 

• dōTERRA On Guard™ 

• Balance™ 

• Frankincense 

• Lemon 

• Lavender 

ALTE PRODUSE:

• Deep Blue™ Rub 

• ZenGest TerraZyme™ 

• ZenGest PB Assist+™ 

• dōTERRA Lifelong Vitality Pack™ (disponibil și în formulă vegan) 

• dōTERRA Essentials Broșură

Pret/PV: 248,75 € | 168 PV


Sănătatea şi stilul de viaţă definesc, împreună, bunăstarea. Obiceiurile zilnice fac toată diferenţa! Acest pachet special de la doTERRA include uleiuri esenţiale şi produse recomandate pentru uzul zilnic, cu scopul de a menţine un stil de viaţă sănătos.

Kitul Daily Habits contine:

1. Pachetul doTERRA Lifelong Vitality; este formulat ca un program de suplimente zilnice nutritionale optime pentru o viata sanatoasa si de calitate.

Acest set de 3 suplimente nutritionale reprezinta doza ta zilnica optima de vitamine, minerale, acizi grasi, antioxidanti si uleiuri esentiale plus un amestec pentru vitalitate si energie.
- Microplex VMz un complex de nutrienti, vitamine si minerale
- Alpha CRS + un complex pentru vitalitate celulara
- xEO Mega, un complex de acizi grasi (obtinuti din pesti marini si plante) imbogatit cu uleiuri esentiale

2. Bine-cunoscutul amestec On Guard - care sustine sanatatea sistemului imunitar.

3. Minunatul Balance - e de ajutor atunci cand te simti coplesit, stresat; cand nu mai vezi iesirea el te ridica la suprafata ...si cand "zbori prea sus" te aduce mai aproape de Pamant.
Multe dintre uleiurile din acest amestec au fost folosite de mii de ani pentru a echilibra emoțiile, a ușura sentimentele de neliniste și pentru a armoniza mintea și corpul.

4. Ulei esential de Lavanda - cunoscuta pentru proprietatile sale calmante, aroma proaspătă, înfloritoare, care a fost folosită încă din antichitate pentru a risipi tensiunea

5. Ulei esential de Lamaie - cu aroma sa revigoranta ne imbunatateste starea de spirit, fiind in acelasi timp un agent puternic purificator al aerului si al suprafetelor.

6. Uleiul esenţiale de Tămâie (Frankincense) este considerat "regele" uleiurilor datorită beneficiilor extraordinare pentru sanatate.

7. DigestZen TerraZyme este un complex de enzime active integrale si cofactori minerali care pot suplini deficientele nutritionale din alimentele gatite, procesate si pline de conservanti. Acest complex sprijina corpul in producerea constanta de enzime, elemente esentiale pentru functiile biochimice ale organismului, inclusiv digestia proteinelor, grasimilor, carbohidratilor complexi, zaharurilor, fibrelor, poate fi utilizat ca ajutor specific in cazul anumitor alimente (intoleranta la proteine, grasimi si carbohidrati, lactoza) si este suport pentru metabolizarea energiei celulare.

8. PB Assist+ este o formula de fibre prebiotice si 6 tulpini de microorganisme probiotice intr-o capsula vegetala unica, cu strat dublu care ajuta bacteriile benefice din tractul digestiv sa isi pastreze functionalitatea optima. Capsula cu strat dublu protejeaza aceste tulpini de probiotice in timpul traversarii stomacului, in stomac dizolvandu-se primul strat, dupa care cel de-al doilea strat se dizolva in intestin, unde ele sunt eliberate fara a fi afectate in vreun fel.


9. doTERRA Deep Blue Rub este o crema bogata in substante linistitoare pentru durerile musculare si articulare, infuzata cu uleiurile esentiale terapeutice din amestecul Deep Blue. Conceputa ca un amestec propriu de extracte naturale de plante si alte ingrediente puternice, Deep Blue Rub ofera o senzatie de racorire urmata de incalzire in zonele cu disconfort muscular si articular.

Vezi si: Obiceiuri pentru o viata sanatoasa