Kit Aromatouch Diffused

02.09.2022
Tehnica AromaTouch™ este o modalitate simplă, dar în același timp de impact prin care fiecare persoană se poate bucura de o experiență plăcută asociată uleiurilor esențiale. Persoanele care sunt pasionate de uleiurile esențiale doTERRA pot utiliza tehnica AromaTouch™, dezvoltată de Dr. David K. Hill, D.C., pentru a oferi oamenilor o experiență revigorantă cu ajutorul uleiurilor esențiale. Fie că ești tânăr sau mai în vârstă, bărbat sau femeie - oricine poate învăța tehnica și o poate utiliza în viețile persoanelor apropiate.
Kit doTerra - Aromatouch Diffused - kit inscriere
Kit doTerra - Aromatouch Diffused - kit inscriere
Kitul Aromatouch cu difuzor cuprinde:

5 ML BOTTLES:

• Balance™

• Lavender

• Melaleuca

• dōTERRA On Guard™

• AromaTouch

• Deep Blue™

• Wild Orange

• Peppermint

OTHER PRODUCTS:

• Fractionated Coconut Oil (115 ml)

• Petal Diffuser

• dōTERRA Essentials Booklet (Broșură)

Pret/PV: 155,25 € | 100 PV

Uleiurile utilizate în tehnica AromaTouch™

Fiecare ulei esențial utilizat în tehnica AromaTouch™ a fost selectat atât pentru proprietățile sale aromatice individuale cât și pentru proprietățile aromatice puternice în combinație cu celelalte uleiuri.

Tehnica AromaTouch™ folosește reguli și instrucțiuni specifice de dozare și aplicare care asigură faptul că este o modalitate eficientă prin care utilizatorii se pot bucura de beneficiile complete ale uleiurilor esențiale. Tehnica AromaTouch™ este delicată și poate fi adaptată pentru pielea sensibilă sau tânără, pentru ca toate persoanele să poată beneficia de această experiență fără teama de a suprasatura organismul.

Mișcările tehnicii AromaTouch™

Fie că este vorba despre o strângere de mână sau o îmbrățișare, toate tipurile de atingere fizică au diferite semnificații. Chiar și atunci când se prezintă uleiurile esențiale, există o diferență între aplicarea uleiurilor pe fruntea unei persoane și rezervarea unui anumit interval de timp pentru a influența starea de bine a persoanelor prin tehnica AromaTouch™.

Atingerea fizică este la fel de importantă pentru tehnica AromaTouch™ ca mirosul aromat, mulțumită beneficiilor sale tămăduitoare uimitoare.

În timp ce scopul principal al tehnicii este acela de a aplica uleiurile și de a oferi beneficiarului o experiență legată de uleiurile esențiale, tehnica AromaTouch™ se referă, de asemenea, la stabilirea unor relații cu o altă persoană la nivel emoțional. Relațiile stabilite prin această tehnică creează sentimente de încredere și ajută beneficiarul să se relaxeze.

Diferiți factori cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi pot avea impact asupra stării noastre generale de bine. Când avem de-a face cu un copil care are nevoie de îngrijire individuală, un prieten supărat de cele ce se întâmplă la școală, un soț/o soție stresat(ă) de la serviciu sau un adolescent epuizat după antrenament, tehnica AromaTouch™ poate fi de ajutor. Uleiurile specifice utilizate împreună cu atingerea umană oferă multiple beneficii. Indiferent de situație, te poți simți încrezător știind că întotdeauna vei avea la dispoziție tehnica AromaTouch™.