Hygge - Amestec pentru confort

30.12.2021
 Menit să completeze o atmosferă plăcută, amestecul doTERRA Hygge este inspirat de conceptul danez "hygge" care aduce în prim-plan micile bucurii din viața fiecăruia dintre noi. Să te cuibărești la adăpostul și căldura căminului cu o carte bună în mână, să aprinzi o lumânare pentru o cină cu prietenii, să râzi cu poftă în compania unui vecin sau pur și simplu să te simți bine cu tine însuți. Amestecul doTERRA Hygge te va ajuta să te simți în largul tău în orice anotimp al anului.

 

𝐂𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐞?

 

𝐏𝐨𝐫𝐭𝐨𝐜𝐚𝐥𝐚 𝐒𝐚𝐥𝐛𝐚𝐭𝐢𝐜𝐚
Presat la rece din coaja fructului, uleiul esențial de portocală sălbatică este unul dintre cele mai bine vândute uleiuri esențiale de la dōTERRA, datorită aromei sale energizante și beneficiilor multiple. Bogat în monoterpene, uleiul de portocală sălbatică are proprietăți de calmare a pielii, care îl fac un adaos plăcut la produsele de înfrumusețare.


𝐂𝐞𝐝𝐫𝐮
Cunoscut pentru culoarea sa bogată și parfumul cald și lemnos, uleiul esențial de cedru oferă o multitudine de beneficii pentru piele. Cedrul este considerat unul dintre uleiurile cele mai eficace pentru restabilirea echilibrului și crearea unei atmosfere liniștitoare la sfârșitul unei zile lungi. Este originar din zonele cu climă rece, îi priesc altitudinile mari și crește până la 30 m înălțime. Prin uz extern, uleiul esențial de cedru are proprietăți purificatoare. De asemenea, uleiul esențial de cedru este utilizat frecvent la masaj, deoarece relaxează și calmează mintea și trupul.


𝐌𝐢𝐫
Dacă tămâia este "regele uleiurilor", mirul este cu siguranță un membru al curții regale. Datorită utilizării sale la îmbunătățirea aspectului pielii, este un ingredient fundamental în dōTERRA Salubelle și multe alte produse pentru îngrijirea tenului. Utilizat în vechime la meditație și îmbălsămare, mirul continuă să fie un ulei prețios și important în orice colecție de uleiuri esențiale.


𝐓𝐚𝐦𝐚𝐢𝐞
Unul dintre cele mai apreciate și prețioase uleiuri, datorită aromei sale bogate, uleiul de tămâie este deseori supranumit "regele" uleiurilor esențiale. Cu secole în urmă, egiptenii antici foloseau rășina de tămâie la absolut orice, de la parfumuri la unguente pentru piele. Datorită proprietăților sale calmante și de înfrumusețare, poate conferi pielii un aspect întinerit și poate contribui la reducerea imperfecțiunilor pielii prin aplicare locală.


𝐕𝐞𝐭𝐢𝐯𝐞𝐫
Vetiverul, care face parte din familia ierbii, este cunoscut din multe motive. Spre deosebire de alte tipuri de iarbă, sistemul radicular al vetiverului crește în jos, ceea ce îl face ideal pentru prevenirea eroziunii și asigurarea stabilizării solului. Uleiul esențial de vetiver are o aromă bogată, exotică și complexă, care este utilizată pe scară largă la realizarea parfumurilor. Datorită proprietăților sale calmante și de echilibrare, uleiul de vetiver este ideal în terapiile prin masaj. De asemenea, poate fi utilizat înainte de culcare, pentru a crea o atmosferă liniștitoare.


𝐂𝐢𝐬𝐭𝐮𝐬 𝐥𝐚𝐝𝐚𝐧𝐢𝐟𝐞𝐫
Cunoscut și sub denumirile de trandafir de stâncă, trandafirul soarelui, trandafir din Șaron și labdan, utilizarea cistusului ladanifer ca parfum și în candele aromatice datează încă din timpuri biblice. De-a lungul secolelor, cistusul ladanifer a fost utilizat la meditație și pentru alte beneficii.


𝐋𝐢𝐬𝐭𝐚 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐠𝐫𝐞𝐝𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞
Ulei de Citrus Aurantium Dulcis (portocală) (coajă), ulei de Juniperus Virginiana (lemn), ulei de Amyris Balsamifera (scoarță), ulei de Boswellia Serrata, ulei de Commiphora Myrrha, ulei de Cistus Ladaniferus, extract de Vetiveria Zizanoides (rădăcină), extract de Dipteryx Odorata (boabe), extract de Vanilla Planifolia (fruct), limonen*, linalol*
*Compuși prezenți în mod natural în uleiuri


𝐈𝐧𝐭𝐞𝐠𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐇𝐲𝐠𝐠𝐞
Hygge se definește ca "o stare de confort și jovialitate care generează un sentiment de mulțumire sufletească sau bunăstare" și este cunoscut ca element definitoriu în cultura daneză. Să integrezi hygge în propria viață nu este complicat - înseamnă pur și simplu să conștientizezi momentele din viață în care te simți în largul tău și ai un sentiment de mulțumire sufletească! Data viitoare când, pur și simplu, fără un motiv anume, cumperi flori de la piață, bei o ceai dintr-o ceașcă delicat decorată sau încălzești atmosfera interioară cu o lumânare, conștientizează preț de câteva clipe sentimentul de confort pe care îl încerci. Hygge este despre toate acestea!
 

Utilizări

  • Utilizează-l zilnic prin aplicare locală pentru a întregi starea de confort.
  • Adaugă câteva picături pentru o baie caldă și relaxantă.
  • Utilizează-l pe tot parcursul anului pentru a intensifica momentele de mulțumire sufletească.

Indicații de utilizare

Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș. Doar pentru uz extern.

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. A se evita expunerea la lumina soarelui și la razele ultraviolete pentru cel puțin 12 ore de la aplicare.