Gx Assist

01.04.2021
 Combinație de uleiuri esențiale și acid caprilic care contribuie la curățarea și susținerea funcțiilor sistemului digestiv.

UTILIZĂRI ȘI BENEFICII: 

Exces de Candida albicans și alți patogeni dăunători, afecțiuni autoimune, sistem digestiv compromis, Ceața mentală, Infecții. 

După o masă copioasă ocazională, ingerează o capsulă pentru a susține funcția digestiva normală. Dacă te străduiești să atingi obiective specifice de sănătate, poți face cu GX Assist o parte a unei schimbări în alimetație. O curățare de primăvara poate fi începutul unui stil de viață nou și sănătos. Fie că este vorba despre o curățare sau cauți să începi un stil de alimentație sănătos, 

GX Assist a fost conceput pentru a fi folosit în combinație cu PB Assist+ pentru o sănătate optima a digestiei. GX Assist nu interferează cu abilitatea corpului de a absorbi și utiliza vitamine, minerale, acizi grași esențiali sau ingrediente ale altor suplimente. GX Assist nu conține gluten și substanțe modificate genetic. 

INGREDIENTE:
 
- Amestec de uleiuri esențiale:

 Oregano: are proprietăți antibacteriene, antifungice, antiparazitare și antivirale, reduce acțiunea alergenilor, benefic în cazuri de balonare.
Tea Tree (arbore de ceai): proprietăți puternic antifungice, antibacteriene, antiparazitare, antivirale și de reducere a inflamației, susține sistemul imunitar. 

Lemon (lamâie): proprietăți antiseptice și antivirale, sprijină sănătatea ficatului și producerea de glutation (antioxidant endogen, produs intern). 

Lemongrass: proprietăți antiseptice și anti-inflamatoare, susține sistemul imunitar și sistemul digestiv. 

Peppermint (menta): proprietăți antibateriene și antivirale, calmează digestia, ameliorează arsurile de stomac. 

Thyme (cimbru): puternic antibacterian și antifungic, scade inflamația, greața și oboseala. 

Acid caprilic - 75mg: este un acid gras natural pe care îl putem găsi în laptele de cocos, laptele matern și alte surse, este demonstrat faptul că are proprietăți antimicrobiene împotriva unor patogeni ca E.Coli (Marounek et al., 2003), Salmonella (Skrivanova et al., 2004; Johny et al., 2009) și Strep (Nair et al., 2009).