Elevation

07.11.2020
Elevation - blendul doTerra pentru revitalizare
Elevation - blendul doTerra pentru revitalizare
Un amestec de uleiuri care m-a cucerit din prima. Cautam ceva sa difuzez, sa fie un amestec de uleiuri gata preparat, pentru a nu mai combina eu uleiurile, dar care in acelasi timp sa ma binedispuna si sa creeze un ambient placut.

Elevation® Amestec pentru revitalizare

Elevation este amestecul perfect pentru momentele în care ai nevoie de un plus de vitalitate. Acest amestec stimulant conține o combinație revigorantă de uleiuri esențiale, care stimulează buna dispoziție și cresc nivelul de energie. Elevation combină aromele florale euforizante, care stimulează buna dispoziție, de Lavandin, Levănţică, Roiniță, Ylang Ylang și Osmanthus cu cele de Tangerină, Santal Amyris, Salvie, Santal Hawaiian, Lemn de Ho și Mirt lămâios, pentru a crea un amestec unic, care induce o stare pozitivă și sentimente de încredere.

🌅Utilizări
Masează uleiul esențial Elevation pe piept, tâmple sau încheieturi, pentru a te binedispune și a te revitaliza. După o zi lungă și stresantă, adaugă-l în apa de baie, pentru o experiență de relaxare deplină, care îți va reda buna dispoziție.

🌅Indicații de utilizare

Difuzare:
Pune trei-patru picături în difuzor.

Uz extern:
Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

🌅Beneficii primare

Îmbunătățește starea de spirit și crește vitalitatea. 
Prin aplicare locală, îți dăruiește o aromă energizantă și revigorantă. 
Creează un mediu revitalizant.

🌅Ingrediente

Lavandin (floare), tangerină (coajă), levănţică (floare), santal Amyris (scoarță), salvie (floare/frunză), santal hawaiian (lemn), Ylang Ylang (floare), lemn de Ho (frunză), osmanthus (floare), mirt lămâios (frunză), roiniță (floare/frunză).

🌅Descriere aromatică
Floral, dulce, citric