DIY - servetele demachiante

15.01.2021
Aceste șervețele demachiante funcționează bine pentru utilizarea de zi cu zi sau pentru momentele în care trebuie să îndepărtați machiajul încăpățânat.

Cu avantajul de a fi mai puțin costisitoare decât șervețelele găsite în magazine, acestea includ produse pe care le cunoașteți și le iubiți deja. Produsele cumpărate din magazin conțin adesea substanțe chimice dure care pot usca pielea și o pot face să se simtă nesănătoasă. În schimb, aceste șervețel făcute acasă hidratează pielea în timp ce oferă o curățare delicată și vă vor lăsa cu o piele sănătoasă, netedă și cu aspect radiant. 

 Uleiul esențial Melaleuca (Arborele de Ceai) este folosit în această rețetă, deoarece este renumit pentru efectul său de curățare și întinerire asupra pielii. Melaleuca ajută, de asemenea, la reducerea apariției petelor și calmează iritațiile ocazionale ale pielii, făcându-l un supliment minunat la această rețetă. 

Ingrediente: 

*2 linguri hamamelis 

*2 linguri Ulei de cocos fracționat 

*2 linguri de apă distilată 

*1-2 picături de ulei de Melaleuca (arbore de ceai) 

*o rola de prosoape din hârtie 

Instrucțiuni: 

Combinați hamamelisul, uleiul de cocos fracționat și apa într-un mic bol și amestecați. Adăugați ulei esențial de Melaleuca (Arbore de ceai). Utilizați un cuțit zimțat pentru a tăia rola cu prosoape de hârtie în jumătate pe lățime și scoateți tubul. Puneți jumătate din rola fără tub într-un recipient etanș, apoi turnați soluția peste rolă. Puneți capacul și agitați. Pentru a folosi, trageți șervețelele din centru și ștergeți machiajul. 

Notă: Această rețetă funcționează pentru toate tipurile de piele. A se păstra într-un loc răcoros și uscat și se utilizează în termen de trei luni. Aceste șervețele sunt excelente pentru utilizarea de zi cu zi. 

 Alte uleiuri ce pot fi folosite pentru această rețetă: 

Ulei de lavanda 

Ulei de tămâie