Difuzoare doTerra - cum faci alegerea?

13.08.2020
Difuzoare doTerra Lumo, Lotus, Petal
Difuzoare doTerra Lumo, Lotus, Petal

Concepute pentru a oferi beneficii terapeutice și de relaxare optime, difuzoarele dōTERRA sunt dispozitive simplu de utilizat și benefice pentru sănătatea familiei și a casei. Transformaţi orice spaţiu într-o oază de liniște care vă binedispune, prin difuzarea uleiurilor esenţiale CPTG™ preferate.


  • DIFUZOR PETAL 2.0

Difuzorul Petal de la dōTERRA este un difuzor de mici dimensiuni, simplu de utilizat, care oferă o gamă largă de beneficii. Acest difuzor practic este stabil, ușor și simplu de utilizat.

• Setări de difuzare pentru 2 si 6 ore continuu sau 12 ore intermitent

• Lumină led opţională (lampă de veghe)

• Aburul ultrafin acoperă până la 33 m2

  • DIFUZOR dōTERRA LUMO

Transformaţi orice încăpere într-o oază de liniște care vă binedispune, prin difuzarea uleiurilor esenţiale CPTG™ cu un difuzor cu ultrasunete, inspirat din natură, cu design personalizat. 

• Iluminare cu șapte opţiuni de culoare

• Funcţionare personalizabilă - 2 sau 5 ore continuu, 10 ore intermitent (4 minute pornit/4 minute oprit)

• Acoperă până la 50 m2

* Notă:  in aceasta perioadă  difuzorul vine la cadou cu un blend Serenity la 15ml :)

  • DIFUZOR LOTUS

Modern și elegant, Difuzorul Lotus ne oferă beneficii imediate eliberând în aer uleiurile esenţiale dōTERRA™. 

• Setări de difuzare pentru 1, 2 și 3 ore

• Acoperă până la 30 m2

• Este o piesă decorativă pentru orice casă sau birouDifuzoare doTerra Petal 2.0, Lumo, Lotus
Difuzoare doTerra Petal 2.0, Lumo, Lotus

In decursul anului doTerra ne ofera diverse promotii cu difuzoare editie limitata, cu design deosebit (Balena, Elefant, Iris, Brevi, Volo etc). Urmareste promotiile si achizitioneaza un difuzor deosebit. In aceasta luna avem oferta la 2 difuzoare Volo: Onyx si Marble 

Difuzoare doTerra VOLO
Difuzoare doTerra VOLO

DIFUZOR VOLO™ - OFERTĂ ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBILSuperbul difuzor cu ultrasunete doTERRA Volo este disponibil cu finisaj onix și marmură, perfect pentru orice încăpere a casei sau pentru birou. Volo are o parte superioară din piatră de polirășini prelucrate manual, cu model diamant elegant și setări de iluminat opționale: fără lumină, lumină caldă și lumină chihlimbarie. Acest difuzor unic oferă, de asemenea, difuzare reglabilă cantitativ și diferite setări de timp, astfel încât să poți personaliza difuzarea uleiurilor esențiale CPTG Certified Pure Tested Grade™ (Grad Testat Pur Certificat).


Cum pot cumpara?

Daca doriti sa cumparati Retail si nu aveti intentia de a plasa comenzi regulate, apasati click pe butonul de mai jos.

Apoi click pe "Shop", selectati tara si limba; adaugati in cos produsele pe care doriti sa le cumparati si continuati prin checkout.

Produsele vor fi livrate la tine acasa in aprox 3-7 zile lucratoare. NU veti plati niciun fel de taxe suplimentare (vamale, etc.). Veti achita: pretul produsului + cheltuieli transport.

Nu se deschide niciun cont, produsele vor fi comandate DIRECT de pe site-ul doTERRA.

Deschiderea unui cont Consumator/ Distribuitor (Wellness Advocate - WA) ofera mai multe optiuni si avantaje pentru dvs. Aceasta optiune iti ofera un discount de 25%-55% din pretul standard, pentru toate produsele achizitionate plus numeroase oferte, uleiuri oferite gratuit.

Crearea acestui cont NU necesita comanda lunara obligatorie, cerinta de a vinde uleiurile sau de a crea o afacere!

Daca ai intrebari, nelamuriri despre cum poti cumpara sau ai nevoie de asistenta pentru comanda ta, nu ezita sa ma contactezi!