Colectia Yoga

07.07.2020
Colectia Yoga doTerra: Arise, Align, Anchor - uleiuri esentiale / essential oils
Colectia Yoga doTerra: Arise, Align, Anchor - uleiuri esentiale / essential oils
O practică originară din India de mii de ani, yoga a devenit o formă populară de exerciții și meditații în întreaga lume. Yoga combină pozițiile, meditația, exercițiile de respirație și relaxarea profundă pentru o abordare holistică a stării de sănătate.

Dacă nu ai încercat încă yoga, iată câteva avantaje practice pe care le poți întâlni:

1.Îmbunătățește forța musculară și tonusul: nu doar sportivii trebuie să se îngrijească să aibă mușchii puternici; cu toții trebuie sa o facem pentru a ne feri de incidente în viitor si pentru a avea forța necesara pentru a face ceea ce avem nevoie in viața de zi cu zi.

2.Creșterea flexibilității. exercițiile de întindere în yoga iți oferă mai multă libertate de mișcare. Având articulațiile mai flexibile consumați mai puțină energie pentru a vă deplasa. Stretchingul scade rezistența țesutului muscular în timpul oricărei activități, contribuind în același timp la creșterea fluxului de sânge și a nutrienților în țesuturi.

3.Yoga poate reduce stresul și vă poate ajuta să vă concentrați. Când aveți prea multe probleme în viața dvs., poate fi dificil să rămâneți echilibrat. Faceți regulat yoga pentru a vă ajuta să vă concentrați atenția asupra momentului prezent și pentru a vă reduce nivelul de stres.

Există multe beneficii în plus față de acestea. Acestea fiind spuse, există modalități de a vă îmbunătăți practica, chiar și ca începător. Una dintre metodele cele mai utile este de a folosi uleiurile esențiale și aromele lor puternice. Yoga și aromaterapia merg mână în mână în îmbunătățirea stării generale de sănătate.

Puteți integra uleiurile esențiale în rutina zilnică pentru beneficiile emoționale și fizice. Puteți folosi uleiurile esențiale aromatic, topic sau intern pe parcursul practicii yoga. Colecția doTERRA Yoga a fost creată cu ajutorul Elena Brower (practicant yoga și DoTERRA Wellness Advocate). Aromele lor sunt destinate să vă ajute să vă îmbunătățiți practica și să vă conectați în moduri pe care probabil că nu le-ați mai putut face înainte. 

Există trei amestecuri: Arise, Anchor și Aligni. Aceste amestecuri esențiale îmbunătățesc suportul emoțional si terapia oferită de yoga. Aflați mai multe despre cum să utilizați aceste amestecuri în timpul practicii de yoga, citind articolul până la final.

Există multe alte uleiuri esențiale care vă pot ajuta în afara Kit-ului dedicat pentru Yoga. De exemplu, aplicarea doTERRA Balance® te poate ajuta să te ancorezi în prezent în timpul practicii tale, în timp ce Wild Orange și Peppermint aplicate topic pe tâmple sau difuzate în cameră pot energiza și revigora simțurile tale pentru a te ajuta să te miști. Indiferent de uleiurile pe care alegeți să le utilizați, vă recomandăm să nu folosiți mai mult de trei uleiuri în timpul unei practici pentru a preveni supraîncărcarea senzorială.

Colectia Yoga doTerra: Arise, Align, Anchor - uleiuri esentiale / essential oils
Colectia Yoga doTerra: Arise, Align, Anchor - uleiuri esentiale / essential oils
🧚‍♀️Colecția Yoga🧚‍♀️

Nu trebuie să fii expert în yoga pentru a te bucura de beneficiile minunate ale noii colecții doTERRA Yoga. Creat cu ajutorul Elenei Brower (doTERRA Blue Diamond, autor al Art of Attention și creator al Teach.yoga), colecția este formată din trei amestecuri de 5 ml numite Arise, Anchor și Align. Cu aceste amestecuri, atât cei începători, cât și cei avansați se vor bucura de fiecare amestec distinct în practica lor. Fiecare amestec este proiectat cu atenție, cu o combinație unică de uleiuri esențiale pentru a oferi diferite arome și beneficii.

Arise - Enlightening Blend, colectia Yoga doTerra
Arise - Enlightening Blend, colectia Yoga doTerra
📿doTERRA Arise Enlightening Blend


În momentele în care sunteți descurajați și acest lucru vă afectează capacitatea de a vă atinge obiectivele, doTERRA Arise Enlightening Blend oferă o aromă plină de bucurie și încurajare pentru a vă înălţa și a vă ajuta să vă ridicați. Dispunând de uleiuri esențiale de Grapefruit, Lemon, Osmanthus și brad din Siberia, într-o bază de ulei de nucă de cocos fracționată, aroma proaspătă a lui Arise oferă fericire și inspirație, și vă va ajuta să continuați să ajungeți la un nivel superior.

Utilizări:

- Când vă treziți, aplicați două până la trei picături de Arise în dreptul inimii în timp ce practicați afirmațiile zilnice, pentru a vă ajuta să vă ridicați și să confruntați ziua cu claritate și bucurie.
- Atunci când practicați poziții provocatoare în yoga, utilizați Arise pentru a vă ajuta să atingeți nivelul următor.
- Aplicați câteva picături pe bijuteriile dv (cu piatră vulcanică) pentru a vă reaminti de obiectivele voastre pe parcursul zilei.


Poziții de yoga ideale cu Arise:

• Standing poses
• Arms high and standing side stretch
• Half Moon


Contine :
 
- Lemon - înălțător și clar, bucurie. 
- Grapefruit - onorarea corpului, energizant.
- Bradul siberian - sprijina curatarea modelelor de generatii.
- Osmanthus - ușurează sentimentele de tristețe.
- Melissa - iluminare, bucuria vieții, ușurează sentimentele de copleșire.
- Ulei fractionat de cocos.

Anchor - Steadying Blend, colectia Yoga doTerra
Anchor - Steadying Blend, colectia Yoga doTerra
📿doTERRA Anchor Steadying Blend

Atunci când incertitudinea afectează viața dv, doTERRA Anchor Steadying Blend vă poate ajuta să restabiliți echilibrul și liniștea în viața. Oferind lavandă, cedru, lemn de santal, scorțișoară, cireșe, piper negru și uleiuri esențiale de patchouli într-o bază de ulei de nucă de cocos fracționată, aroma Anchor este pământoasă, lemnoasă și bogată, ajutându-vă să vă simțiți înrădăcinat și împământat.

Utilizări:

- Atunci când vă confruntați cu provocări sau trebuie sa luați decizii importante, aplicați două-trei picături de Anchor pe inimă, pentru a încuraja și inspira cu privire la modul de avansare.
- Aplicați pe glezne, la baza coloanei vertebrale și pe tălpi pentru a promova sentimente de deplinătate și calm.
- Aplicați două până la trei picături în zonele dorite, meditând în același timp, pentru a vă simți constant, complet și calm.


Poziții de yoga ideale cu Anchor

• Seated Meditation
 • Seated Twist
 • Bhu Mudra (one hand on the heart, the other on the Earth)

Contine :
- Lavandă - calmare, comunicare.
- Cedarwood - pământ, comunitate.
- Frankincense - funcția neurologică sănătoasă, aprecierea adevărului.
- Scorțișoară - sentimente de armonie și acceptare de sine.
- Santal - devotament, reverență, respect, eliberare din suprasolicitare.
- Pepper negru - onestitatea emoțională, curajul, conștiința de sine.
- Patchouli - prezență fizică, eliberare de auto-judecată, împământare.
- Ulei fractionat de cocos.

Align - Centering Blend, colectia Yoga doTerra
Align - Centering Blend, colectia Yoga doTerra
📿doTERRA Align Centering Blend


Este ușor să vă simțiți deconectați și fără control în viața de zi cu zi. Combinarea proprietăților doTERRA Align Centering Blend cu anumite puncte de yoga poate ajuta la alinierea și crearea unui sentiment de pace și să va dea un scop. Align este un amestec unic de uleiuri, cum ar fi Peppermint, Basil, Geranium și Jasmine Flower, pentru a crea un miros proaspăt, verde și pe bază de plante.

Utilizări:

- Înainte de a începe ziua, aplicați Align în dreptul inimii, pe încheieturi și ceafă pentru a promova sentimentele de acceptare de sine și de fluiditate.
- Adăugați două picături de Align pe bijuteriile dv (cu piatră vulcanică) pentru a vă bucura de miros în timpul practicării yoga.
- Aplicați una sau două picături în dreptul inimă sau alte zone dorite în timp ce practicați poziții yoga de aliniere.


Poziții de yoga ideale cu Align:

• Warrior II
• Triangle
• Gate pose


Contine :
- Bergamot - acceptarea de sine, stima de sine, optimism.
- Coriandru - integritate, curaj, sinceritate cu tine însuți .
- Maghiran - conexiune, încredere, deschidere, siguranță.
- Menta - flotabilitate emoțională, revigorantă, înălțătoare.
- Geranium - iubire și încredere, iertare, depășire a durerii, onestitate emoțională.
- Busuioc - reînnoire, energie, aduce putere inimii,
- Trandafir - iubire mai mare, compasiune,
- Iasomie - pasiune, intimitate sănătoasă, siguranță.
- Ulei fractionat de cocos.

Mala made by Elements Of Life Handmade
Mala made by Elements Of Life Handmade

Accesorii handmade, male, de la Elements Of Life Handmade