Colectia Deep Blue

14.07.2020
Colectia Deep Blue doTerra: Polyphenol, Rub, roll-on, touch - Uleiuri esentiale, crema si suplimente
Colectia Deep Blue doTerra: Polyphenol, Rub, roll-on, touch - Uleiuri esentiale, crema si suplimente
Deep Blue este un amestec esențial din kitul de bază.

Si acesta se gaseste intr-o gama variata de produse: 

1) Deep Blue ulei pur la 5 ml ce necesita diluare 

2) Deep Blue Touch la 10 ml (varianta diluata cu ulei fractionat de cocos gata de aplicat) 

3) Deep Blue Roll on - ulei pur in sticla roll on de 10 ml ce necesita diluare 

4) Deep blue crema - lotiune pentru calmarea durerilor musculare si articulare, e ideala pentru absorbtia rapida, la 120 ml; 

5) Deep blue Polyphenol - pastile Deep Blue

Deep Blue doTerra - ulei blend 5ml
Deep Blue doTerra - ulei blend 5ml
Proprietăți

Amestec de uleiuri ce calmează inflamațiile, alină durerile și ușurează febra musculară.

Exemple de întrebuințări

Dureri, artrite, vânătăi, sindrom de tunel carpian, inflamații, migrene, dureri de spate, dureri de cap cu tensiune, de oase, musculare.

Studiu pe Deep Blue: Deep Blue Blue este compus din uleiuri esențiale de Wintergreen, Camphor, Mentă, Blue Tansy, Mușețel german, Helichrysum și Osmanthus. Într-un studiu recent, cercetătorii doTERRA au investigat efectul amestecului de ulei esențial Deep Blue asupra celulelor pielii umane utilizând sistemul BioMAP® fibroblast dermal. Prin adăugarea anumitor factori la celulele pielii cultivate, cercetătorii au indus un răspuns celular care a fost conceput pentru a imita un răspuns celular la inflamație la o persoană vie. Unele dintre celulele pielii pre-inflamate au fost expuse la amestecul de uleiuri esențiale Deep Blue, în timp ce altele au fost lăsate singure. După expunerea la amestec, celulele s-au colectat și au explodat. ARN a fost extras dintr-o soluție în care era prezent conținutul celular și trimis pentru analiza microarray ARN. Rezultatele microarray au arătat :căile de semnalizare legate de inflamație, imunomodulare și vindecarea rănilor au fost afectate în celulele expuse la amestecul de ulei esențial Deep Blue. Principalele componente active ale Deep Blue, incluzând salicilatul de metil, mentolul, eucaliptolul și camforul, sunt molecule organice care au proprietăți benefice și sunt utilizate pe scară largă în diferite produse de îngrijire a sănătății. Aceste fapte luate împreună cu rezultatele experimentale explică de ce Deep Blue este liniștitor după exerciții fizice intense.


Exemple de utilizări : 15 utilizări pentru Deep Blue 

1. Sporiți antrenamentele. Frecați pe mușchi înainte și după exerciții, pentru a reduce disconfortul. 

2. Durerile muncii la birou. După ore lungi pe calculator încercați să frecați un amestec de ulei esențial Deep Blue pe umeri și gât pentru recuperare și pentru a reduce tensiunea musculara. 

3. Pentru degete rapide. Deep Blue este foarte bun pentru cei care petrec ore-n șir dactilografiind pe un computer. Doar masați în mâini, degete și încheieturi atunci când este necesar. 

4. Crescând ca buruienile. Masați Deep Blue cu câteva picături de ulei pe picioarele copiilor în creștere înainte de culcare, pentru a ajuta în cazul durerilor ocazionale asociate cu creșterile rapide. 

5. Unde este stivuitorul? Dacă ați ridicat greutăți mari la locul de muncă sau în timpul unei mutări, Deep Blue va sprijini musculatura încordată a spatelui inferior. 

6. La bine și la rău. Consoarta vă va mulțumi după ce îi veți trata cu un masaj folosind amestecul de calmare Deep Blue (Deep Blue Soothing Blend). Utilizați câteva picături cu ulei pentru un masaj terapeutic profund al țesuturilor. 

7. Viață lungă și prosperă. Amestecul de calmare Deep Blue (Deep Blue Soothing Blend)conține vetrice albastră și Helichrysum, care atunci când sunt utilizate în mod regulat, pot ajuta la susținerea musculară pe termen lung, sănătate încheieturilor și oaselor. 

8. Verificarea după joc. Atunci când copiii vin acasă cu câteva umflături de la activitățile sportive, aplicați Deep Blue pe zonele afectate pentru a ajuta la susținerea fluxului sanguin localizat. 

9. Păstrați sub control. Utilizați Deep Blue pentru a susține și menține răspunsul inflamator normal în celule. 

10. Cotul la tenis. Păstrați Deep Blue la îndemână, la următorul meci de tenis, astfel încât să puteți fi învingător și să aveți coatele revigorate! 

11. Miracolul mușchilor. Ocazional, veți avea crampe musculare dacă v-ați antrenat aveți un deficient de vitaminele de care aveți nevoie. Pentru aceste crampe musculare, încercați să masați Deep Blue în aceea zonă. 

12. Cea mai bună călătorie pe bicicletă... din totdeauna. Puneți câteva picături de Deep Blue într-o sticluță de 2 ml, astfel încât este ușor să o păstrați într-o pungă/geantă și luați-o la următoarea călătorie pe bicicletă! 

13. Obțineți ce-i mai bun din ambele lumi. Deep Blue oferă o senzație de răcire și de încălzire, care răcorește articulațiile dar în același timp încălzește mușchii și calmează durerile articulare sau osoase ocazionale. 

14. Fiți o mașină "bine unsă". Păstrați-vă genunchiul de alergător în stare perfectă cu Deep Blue. Aplicarea după o alergare lungă va ajuta la calmarea articulaților și va susține mușchi puternici, sănătoși. 

15. Atunci când realizați că nu mai aveți 18 ani. Ați depus mai mult efort jucând baschet ca în vremurile bune, și se întâmplă! Aplicați Deep Blue, urmat de o compresă caldă pentru a sprijini fluxul sanguin sănătos și a susține un răspuns inflamator sănătos.