Blendul Air

03.09.2020
Blend din kitul de baza: AIR (cunoscut si vandut pe alte piete cu numele de Breathe, care pentru Europa s-a schimbat in Air)


Breathe/Air prezinta o gama mai larga de produse:

1) Air ulei esential pur la 15 ml 

2) Air touch la 10 ml: ulei esential deja diluat cu ulei fractionat de cocos gata de aplicat topic, 

3) Breathe - dropsuri pentru respiratie 

4) Breathe baton pentru respiratie 

Doar bomboanele Breathe sunt cele care se pot lua intern, in rest aplicarea e doar difuzat/inhalat/aburi/bai/topic. 

Breathe vapor stick se poate utiliza deja in siguranta de la 6 luni si cu extra strat de ulei vegetal si la 4 luni daca a fost mare nevoie. 

Air este un amestec de uleiuri esențiale, anume de Foi de Dafin, Menta, Eucalipt, Melaleuca , Lemon, Cardamom, Ravintsara și Ravensara. Acesta ajută la desfundarea căilor respiratorii, asigurând respirație ușoară, reducând în același timp efectele amenințărilor sezoniere. Air poate fi aplicat topic pe piept, spate tălpi sau iar aromatic difuzat noaptea pentru a calma simturile și pentru a promova un somn odihnitor.

Proprietăți:

- Amestec de uleiuri cu proprietăți decongestionante pentru căile respiratorii; le menține deschise și le alină; 

Idei: 15 utilizări pentru Breathe/Air (Respirație) 


1. "Rampa" către somn. Pentru un somn mai odihnitor în timpul disconfortului respirator sezonier, dispersaţi Breathe înainte de culcare sau păstrați într-o sticlă roll-on lângă pat, în mașină sau în poșetă. Rulați pe piept, talpa picioarelor sau buza superioară în funcție de necesitate! 

2. Simți-vă curat și liber. Puneți o picătură de Breathe și o picătură de ulei esențial Wintergreen (de perișor) într-o chiuvetă cu apă fierbinte. Apoi, pune un prosop umed peste cap și inhalați profund. Este surprinzător cât de mult ajută acest lucru! 

3. Antrenament într-o clădire? Încălzirea forțată și răcorirea, trupuri transpirate, praf și plămâni dvs. ... combinația proastă. Aplicați înainte de exerciții pentru a înviora și a spori respirația în timpul antrenamentului. 

4. Este ca un creator de ploaie. A face drumeții în natură, imediat după o ploaie care curăță aerul este un vis absolut. Data viitoare când nu puteți să controlați ploaia, încercați să aplicați amestecul Breathe Respiratory. Este următorul lucru cel mai bun! 

5. Plecând cu un avion, autobuz sau tren? Spații închise pot avea uneori aer stagnant, ceea ce poate fi claustrofobic. În timp ce vă aflați în aceste spații, eliberați-vă mental și emoțional prin aplicarea Breathe. 

6. Blocat într-un ghișeu, birou mic sau cub? Este ușor și convenabil sa plasați doar o picătură de Breathe în palmă, frecați palmele și respirați profund din mâinile dvs. Sprijinirea căilor respiratorii sănătoase vă va îmbunătăți concentrarea. De asemenea, poate ajuta pe toată lumea din jurul dvs. să se relaxeze! 

7. Fixare cameră de cămin din colegiu. Camere de cămin din colegiu nu sunt cunoscute pentru dimensiunea lor mare sau înfățișarea aerisită luminată. Atunci când combinați un coleg de cameră "pentru prima dată pe cont propriu" cu preferințele necunoscute de gătit, haine de antrenament transpirate, sau obiceiurile de igienă interesante, Breathe este extraordinarul egalizator și prietenul dvs. cel mai bun. 

8. Este un zoo aici! Stând acasă la cinema, cu animale de companie ale altcuiva (cu aroma lor, scuamă sau mirosul de mucegai) nu trebuie să fie o problemă. Încercați să frecați Breathe pe piept și sub nas înainte de a intra într-o casă plină cu animale de companie. Extraordinar și pentru rulote mucegăite. 

9. Impuls pentru puterea creierului. Amestecul Breathe Respiratory conține ulei esențial de eucalipt, care este cunoscut pentru a ajuta la stimularea activității mentale și trezește mintea dvs. Uleiurile puternice benefice de mentă, lămâie și Melaleuca sunt toate incluse în Breathe și sunt perfecte dacă vă simțiți în formă. 

10. Una din trucurile mamei. Puneți câteva picături pe perna oricărui copil care are nevoie de Breathe, dar refuză să aplice uleiul. Uleiul ajută să le distragă atenția de la orice motiv, din cauza căruia nu pot dormi, și ajută la menținerea respirației. Ah, și avantajul suplimentar este faptul că mama și tata se odihnesc de asemenea! 

11. Un alt instrument în arsenalul de distrugere a obiceiurilor. Depășirea obiceiurilor sâcâitoare este puțin spus dificilă. Ocazional efecte secundare persistente afectează respirația. Amestecul Breathe Respiratory vă va ajuta să luptați cu obiceiurile proaste prin susținerea unei respirații mai ușoare menținând în același timp sănătatea pulmonară și a gâtului. 

12. Un duo dinamic. Puneți o picătură de Breathe pe filtrul aparatului CPAP pentru mai mult sprijin în timpul nopții. Chiar și fără un aparat CPAP este bine să păstrați o sticlă cu roll-on cu Breathe în apropiere pentru a glisa pe piept și sub nasul oricărei persoane care vă ține treaz din cauza sforăitului. 

13. Ajutor pentru căile respiratorii când aveți picioare reci în timpul iernii. O modalitate populară de a încălzi degetele mari de la picioare în timpul iernii este de a încălzi un sac de pânză (umplut cu orez sau boabe de porumb alimentar) în cuptorul cu microunde și așezați-l la picioarele patului pe timp de noapte. Adăugți câteva picături de Breathe pentru a transforma într-o experiență aromatică liniștitoare, dezfundând, de asemenea, căile respiratorii. 

14. Fără accesorii. Dispersia este minunată, dar atunci când nu aveți un dispenser la îndemână, pur și simplu adăugați o picătură de Breathe și una de tămâie în palmă. Apoi, faceți un pumn cu o mică deschidere deasupra uleiurilor și inspirați prin pumn. Această tehnică simplă face minuni! 

15. Casa revigorată a unei persoane în vârstă. Haideți să recunoaște, că pe măsură ce îmbătrânim, energia și pasiunea noastră de a face lucrurile proaspete/curate și revigorante poate scădea. Un centru de îngrijire bătrâni sau o casă de odihnă nu trebuie să și miroasă ca unul. Prin simpla dispersare de Breathe, puteți schimba întregul sentiment al locului - și puteți crea o experiență mult mai plăcută atât pentru locuitori cât și pentru vizitatori.