Avantaje membru


Avantaje membru doTerra
Avantaje membru doTerra
Dorești să folosești uleiurile doTerra și nu cunoști modurile prin care le poți achiziționa?


Sunt 3 posibilități prin care le poți lua direct de la doTerra din depozit și așa ești sigur/ă de autenticitatea lor: 

- client retailer 

- client wholesale 

- wellness advocate. 

Fiecare dintre cele 3 îți ofera ocazia să îți comanzi singur/ă produsele, oricând vrei, direct de pe site-ul doTerra și să le primești direct acasă din depozitul din Polonia sau Olanda (depinde din ce țară din Europa comanzi), prin curier.

Haideți să vedem și descrierea fiecărei metode pentru a te ajuta în alegerea pe care să o faci:

1) Client retailer: îți comanzi singur/ă produsele, oricând vrei, direct de pe site-ul doTerra și le primești direct acasă din depozitul din Polonia sau Olanda, prin curier. Îți asumi prețul de retailer (care e cu 25% mai mare decât prețul de wholesales) și prețul de transport care e de 8.33 eur daca alegi DPD sau un pic mai mare dacă alegi UPC  (când faci comanda tu indici pe site ce curier dorești).

Apoi mai ai variantele de înrolare în doTerra care îți oferă din start un avantaj la prețul de achiziție (cu 25% mai mic) plus multe altele enumerate mai jos la punctele 2) si 3)

2) Înrolare ca Wholesale Customer: adică ești client doTerra, și comanzi produse la preț avantajos pentru consumul propriu. În plus de asta: 

- poti să participi (dacă vrei) la programul de loialitate LRP prin care te angajezi (subliniez, dacă vrei) la o anumită comandă lunară și astfel primești înapoi în puncte între 10% și 30% din valoarea comenzilor tale. Cu punctele primite îți poți lua alte produse gratis;  
 
 - dacă participi la programul LRP și comanzi de minim 50 pv primești puncte și pentru transport, practic transport gratis (plat6esti transport dar primești banii inapoi în puncte); 

- dacă participi la programul LRP și comanzi de minim 125 pv primești produsul lunii gratuit (un ulei gratis) 

3) Inrolare ca Wellness Advocate: adică ești client doTerra, și comanzi produse la pret avantajos pentru consumul propriu dar ai în plus și posibilitatea (dacă o dorești) să dai mai departe ideea, să împărtășești cu prieteni care vor să se inscrie (utilizând id-ul tău la inscriere) deci să dai SHARE. Ca avantaje, le ai pe toate de la punctul 2) plus: 

 - vei avea un website personal pe platforma doTerra unde vei putea împărtăși cu altii produsele doTerra. 

- vei putea obține bonusuri din înrolările tale și din comenzile celor întolați sub tine în anumite condiții (ca tu să participi la programul LRP, cu anumite comenzi lunare)


Concluzii:

Dacă alegi la înscriere "wellness advocate", DA, există programe de loialitate și oferte lunare de care AI PUTEA să beneficiezi, dar nu te obligă nimeni s5a parcurgi etapele necesare obținerii lor. Nu vrei cadourile lunii, nu vrei produse gratuite, nu vrei puncte de loialitate - nu le faci. Poți beneficia de REDUCEREA pe care o au toti cei cu un cont doTERRA deci 25% reducere la produse. Deci te comporți ca un "Wellness Customer" fără să trebuiască neapărat să te înregistrezi ca "wellness customer".

Dacă te-ai inscris ca "Wellness Customer" și îți dorești ulterior să dai mai departe s5i/sau să faci "business" (sharer sau chiar builder) poți oricând să schimbi și să treci la nivelul de "Wellness advocate". 

Dacă dorești detalii suplimentare despre cum poți alege una din metodele de mai sus de achiziție ma poti contacta completând formularul de contact.